با سلام و خسته نباشید
کارشناس پرستاری هستم و از آبان 91 در مرکزبهداشتی ودرمانی شهرستان فیروزه طرحم را شروع کرده ام و در حکمم رسته ی بهداشتی ودرمانی خورده
از آنجایی که در دفترچه 93-92کارشناسی ارشد نوشته شده برای گرایش های پرستاری ویژه و ویژه نوزادان باید سابقه دو سال کار بالینی در بیمارستان داشته باشی،آیا اتمام طرح من در این مرکز شبانه روزی ارزشی ندارد و من نمی توانم در این گرایش ها شرکت کنم؟
در مورد گرایش آموزش پرستاری و سالمندی چطور آیا مدرک طرح من در این مرکز بهداشتی و درمانی قابل قبول هست یا خیر؟
با تشکر
قانون خدمت طرح
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: قانون خدمت طرح
خیر میتوانید شرکت کنید طرحتونو گذرانده باشید قابل قبوله
گرایش آموزش پرستاری و سالمندی سابقه کارنمیخاد
گرایش آموزش پرستاری و سالمندی سابقه کارنمیخاد
قانون خدمت طرح
متقاضیان شرکت در رشته های امتحانی پرستاری مراقبتهای ویژه و پرستاری مراقبتهای ویژه نوزادان دقت نمایند سابقه
2سال کار بالینی در بخش های بیمارستانی الزامی می باشد.هرگونه کسری خدمت بالینی از مدت 2سال اعلام شده
قابل پذیرش نخواهد بود.اگر این سابقه در بخش های بالینی بیمارستان خصوصی باشد و یا مربوط به گذراندن دوره طرح نیروی انسانی در بیمارستان باشد قابل قبول خواهد بود.
تذکرمهم:1-سوابق خدمت در مراکز غیر بالینی،یا با مدرک کاردانی ویا پست کاردانی مورد تایید نمی باشد.
2-واجدین شرایط تا تاریخ10/3/92می بایست حداقل2 سال سابقه کار بالینی راداشته باشند.
با سلام و خسته نباشید مجدد
بند فوق الذکر عینا در دفترچه کارشناسی ارشد 93-92 ذکر شده،منظور از این بند چیست؟
چون در مرکز بهداشتی درمانی شهرستان فیروزه مشغول به طرحم هستم نگرانم لطفا راهنمایی کنید؟
لازم به ذکر است که این مرکز شبانه روزی است و در بخش درمان کار بالینی انجام می دهیم.
2سال کار بالینی در بخش های بیمارستانی الزامی می باشد.هرگونه کسری خدمت بالینی از مدت 2سال اعلام شده
قابل پذیرش نخواهد بود.اگر این سابقه در بخش های بالینی بیمارستان خصوصی باشد و یا مربوط به گذراندن دوره طرح نیروی انسانی در بیمارستان باشد قابل قبول خواهد بود.
تذکرمهم:1-سوابق خدمت در مراکز غیر بالینی،یا با مدرک کاردانی ویا پست کاردانی مورد تایید نمی باشد.
2-واجدین شرایط تا تاریخ10/3/92می بایست حداقل2 سال سابقه کار بالینی راداشته باشند.
با سلام و خسته نباشید مجدد
بند فوق الذکر عینا در دفترچه کارشناسی ارشد 93-92 ذکر شده،منظور از این بند چیست؟
چون در مرکز بهداشتی درمانی شهرستان فیروزه مشغول به طرحم هستم نگرانم لطفا راهنمایی کنید؟
لازم به ذکر است که این مرکز شبانه روزی است و در بخش درمان کار بالینی انجام می دهیم.
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
اگر تهران هستید بهتره مراجعه کنید مرکز سنجش ونامه ازمرکز بهداشت همراهتون باشه چون ممکنه اسکنشو بفرستید رد کنند وقبول نکنند
سئوال : قانون خدمت طرح
سلام مجدد
من در نیشابور زندگی میکنم و امکان رفتن به تهران ندارم
ایا با شماره ای که در دفترچه برای سوال در مورد طرح گذاشتن تماس بگیرم جواب خواهند داد؟
در مورد رشته های آموزش و سالمندی چطور ،می تونم شرکت کنم؟
لطفا کمکم کنید دارم دیوانه میشم
من در نیشابور زندگی میکنم و امکان رفتن به تهران ندارم
ایا با شماره ای که در دفترچه برای سوال در مورد طرح گذاشتن تماس بگیرم جواب خواهند داد؟
در مورد رشته های آموزش و سالمندی چطور ،می تونم شرکت کنم؟
لطفا کمکم کنید دارم دیوانه میشم
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بله
بله
بله
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: Bing [Bot] و 40 مهمان