ارشد پرستاری

مریم.ب

ارشد پرستاری

پستتوسط مریم.ب » جمعه 6 دی 1392, 3:03 pm

کارشناس محترم وقت بخیر من بعد از یک فاصله تحصیلی طولانی تصمیم به شرکت در ازمون گرفته ام اما با توجه به کثرت رشته های ارشد انتخاب برایم بسیار سخت شده ممکن است محبت فرمایید و مرا هم راهنمایی کنید دلم میخواهد رشته ای باشد که هم شانس قبولی ان زیاد باشد و هم بازار کار خوبی داشته باشد(مسلما انتظاراتم زیاد و بیمورد میباشد اما...) بینهایت سپاسگزارم

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

Re: ارشد پرستاری

پستتوسط کارشناس آموزشی » شنبه 7 دی 1392, 2:31 pm

اگرکارپرستاری را میخواهید ادامه بدید رشته های پرستاری ازهمه بهترن درغیراینصورت بستگی به علاقتون داره

مریم.ب

پستتوسط مریم.ب » دو شنبه 9 دی 1392, 7:21 am

کارشناس محترم از پاسخگوییتان متشکرم
ممکن است محبت فرمایید با توجه به شرایطی که برایتان توضیح دادم در هر دو حیطه چه بیمارستانی و چه غیر بیمارستانی هر کدام چه رشته با موقعیت من مناسب است
البته لازم به ذکر است به کتابخانه شما مراجعه کردم و جزوات مدیریت را مرور کردم احساس میکنم درک ان برای من سنگین است بخصوص اینکه بچه های کارشناس مدیریت مسلما در این رقابت موفق تر خواهند بود (در ضمن گویا این رشته خیلی طرفدار دارد)
بر این اساس به نظر شما در رده بیمارستانی چه رشته ای و در رده غیر بیمارستانی چه رشته ای را پیشنهاد میفرمایید
پیشاپیش از بذل توجهتان سپاسگزارم

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » دو شنبه 9 دی 1392, 4:25 pm

غیر بیمارستانی ارگونومی ، ارزیابی فناوری سلامت - بیمارستانی ویژه نوزادان یا پرستاری سلامت جامعه

مریم.ب

پستتوسط مریم.ب » سه شنبه 10 دی 1392, 5:22 am

کارشناس محترم وقت بخیر باز هم تشکر تشکر تشکر ...وقتی توجه شما را نسبت به رفع نگرانی و راهنمایی داوطلبین میبینم احساس دلگرمی و ارامش پیدا میکنم امیدوارم شما هم در طول زندگی موفق و موید باشید
فقط میخواستم بعنوان اخرین سوال و البته مزاحمت نظرتان را در مورد پرستاری اورژانس بدانم هرچند که میدانم حجم دروس ان زیاد است(در مراجعه به کتاب فروشی معین دیدم)اما شنیدم چون رشته جدیدی است هنوز داوطلب زیادی ندارد
امیدوارم اینبار هم محبت فرمایید و پاسخ مرا زودتر بدهید بسیار بسیار ممنون

مریم.ب

پستتوسط مریم.ب » سه شنبه 10 دی 1392, 5:30 am

با شرمندگی در ضمن میخواستم بدانم این دو رشته بیمارستانی که شما معرفی کردید شانس قبولی تا چه حدودی است ؟ بخصوص سلامت جامعه

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » سه شنبه 10 دی 1392, 4:04 pm

خیلی ممنون ازلطفتون
چون منابعشو اعلام نکردن بهتره فعلا دروس مرتبط بارشته ویژه یاپرستاری سالمندی رو بخونید
چون جدید اعلام شده وخیلیا سمت داخلی جراحی میرن گزینه خوبیه

مریم.ب

پستتوسط مریم.ب » چهار شنبه 18 دی 1392, 9:34 am

وقت بخیر از اینکه مجددا مزاحم میشوم عذر میخواهم شما پرستاری سلامت جامعه را پیشنهاد فرمودید با توجه به اینکه هنوز مشخص نیست پرستاری اورژانس در دفترچه باشد ایا سلامت جامعه با توجه به شرایط من پذیرش خوبی دارد؟

مریم.ب

پستتوسط مریم.ب » چهار شنبه 18 دی 1392, 9:38 am

ببخشید درواقع منظورم این است که بین اورژانس و سلامت جامعه شانس قبولی در کدام بیشتر است و شما کدام را پیشنهاد میکنید
ممکن است محبت کنید زودتر پاسخ مرا بدهید چون قرار است روز پنجشنبه جزوات شما را تهیه کنم
بینهایت سپاسگزارم و امیدوارم موفق موید باشید

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » چهار شنبه 18 دی 1392, 4:51 pm

بله
اگر12 بهمن اوژانس اومد ، اورژانس اگرنه جامعه

بازگشت به “کارشناسی ارشد”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان