بنده یکسال است فارغ التحصیل کارشناسی زیست سلولی مولکولی هستم.ازطریق امتیازسهمیه استعدادهای درخشان وارد رشته بیوتکنولوزی وزارت علوم در مقطع ارشد شدم.یک ماه دانشگاه رفتم.اما واقعا از رشته بیوتکنولوزی خوشم نیامد،درنتیجه انصراف دادم.
کلا من از دروس زنتیک،بیوتکنولوزی،مولکولی و این دروس که روی اجزای ژن وDNA متمرکز میشوند،علاقه ای ندارم.
من رشته ها و دروس بافت و دستگاههای بدن انسان و دراین زمینه ها را علاقه دارم.اصلا به همین علت مایل بودم دررشته پزشکی قبول شوم که خب نشد.ولی ازطرفی ترس این را دارم که از پس خواندن اینچنین دروسی برای کنکور ارشد برنیایم چون مسلما با دروس تخصصی رشته لیسانسم تفاوت دارد و ازطرفی نگران بازار کار اینده هستم که احتمالا بازرکار رشته های زنتیک و... از بازار کار رشته هایی ک تخصص بافت و دستگاههای بدن رادارند،بسیار ضعیفتر است.
از شما مشاور محترم تقاضا دارم رشته هایی را به من پیشنهاد دهید که هم علاقه من در آن درنظرگرفته شود و هم با مدرک ارشد بتوانم جذب بازا کارخوبی شوم(چون بازار کار هم برایم مهم است و اگر قرار است بعداز گرفتن ارشد هم همانند الان که لیسانس دارم بیکارباشم،ارشد بی ارزش خواهدبود)
و لطفا بازار کار و زمینه کاری هریک را بگویید در کدام بخشها فعالیت خواهند داشت؟
باسپاس فراوان از کمک شما، چون من حدود یک سال است واقعا سردرگمم و نمیدانم چخ کنم؟!؟؟!!