آزمون
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: آزمون
اگرمابقی دروس 0باشه نه قبول نمیشید
بله مابقی دروس رو صفر زدم یعنی فیزیک پزشکی بین الملل هم با این درصد ها قبول نمیشم ?
فیزیک عمومی ۴۱%
فیزیک هسته ای ۴۶%
ریاضی ۳۶%
میشه لطفا بگید که حداقل باید درصد هام چند باشه ؟ بدون درس های آناتومی و فیزیولوژی چون رشته من فیزیک است که حداقل سال دیگه خودم رو برسونم ممنون میشم.
فیزیک عمومی ۴۱%
فیزیک هسته ای ۴۶%
ریاضی ۳۶%
میشه لطفا بگید که حداقل باید درصد هام چند باشه ؟ بدون درس های آناتومی و فیزیولوژی چون رشته من فیزیک است که حداقل سال دیگه خودم رو برسونم ممنون میشم.
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
میانگین50به بالا
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بله قبول میشید
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بین6تا7میلیون-بله-ماهیانه پرداخت میکنید
راهنمایی
با سلام
بنده کارشناسی ارشد فیزیک پزشکی دانشگاه بین الملل ارومیه قبول شدم به نظر شما با توجه به هزینه بالای این دانشگاه بعد از فارق التحصیلیم میتونم جایی مشغول به کار شم و اینکه دانشگاهم بین الملل هست استخدام منو سخت تر نمیکنه و در نهایت میتونم به آینده شغلی این رشته امیدوار باشم؟
لطفا راهنماییم کنید خیلی مضطرب و دودل هستم و تو شرایطیم که پشت کنکور ماندن واسم جایز نیست / با تشکر
بنده کارشناسی ارشد فیزیک پزشکی دانشگاه بین الملل ارومیه قبول شدم به نظر شما با توجه به هزینه بالای این دانشگاه بعد از فارق التحصیلیم میتونم جایی مشغول به کار شم و اینکه دانشگاهم بین الملل هست استخدام منو سخت تر نمیکنه و در نهایت میتونم به آینده شغلی این رشته امیدوار باشم؟
لطفا راهنماییم کنید خیلی مضطرب و دودل هستم و تو شرایطیم که پشت کنکور ماندن واسم جایز نیست / با تشکر
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بله مدرک بین الملل بادولتی هیچ فرقی نداره -بله میتونید
اگرشرایط مالیتون خوبه ارزش داره که برید
اگرشرایط مالیتون خوبه ارزش داره که برید
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 4 مهمان