ارشد تغذیه آیا؟؟؟؟..
ارشد تغذیه آیا؟؟؟؟..
با سلام و خسته نباشید . دانشجوی کارشناسی هوشبریم. ترم۷میخام برم .میخاستم بدونم اگه ارشد تغذیه بخونم خوبه یا نه؟با توجه به اینکه میگن باید تا دکترا بخونی تا بتونی مطب بزنی.واینکه اگه من تا دکترا بخونم با توجه به اینکه در شهرستان هستم آینده شغلی خوبی خواهم داشت؟لطفا راهنماییم کنید.ممنون از شما
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: ارشد تغذیه آیا؟؟؟؟..
بله خوبه-بله-
سلام.ممنون از کمکتون.عیدتونم مبارک.فک نمیکردم اینقدر زود جواب بدین.بازم ممنون.ولی من خیلی سردر گمم.چند تا سوال دیگه داشتم. آزمون کارشناسی به پزشکی که دانشگاه تهران برگزار میکنه با توجه به اینکه قبولیش خیلی سخته،اگه شرکت کنم خوبه؟اگه قبول بشم باید شهریه بدم؟اینجا شرکت کنم یا همون ارشد تغذیه؟چون اگه بخام دوباره کنکور سراسری شرکت کنم و دکتراعمومی بخونم باید طرح بگذرونم.کدومش بهتره حتی اگه سختم باشه؟لطفا راهنماییم کنید.
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بله-خیر-ارشد--ارشد
سلام.ممنون از شما.ببخشید میخاستم بدونم اینکه گفتید ارشد بهتره به خاطر چی بود؟به این خاطر که قبولیش از آزمون کارشناسی به دکتری عمومی راحتتره ؟یا به خاطر آینده شغلی و بازار کار؟ و یه سوال دیگه به نظر شما کدوم رشته از ارشدایی که هوشبریا میتونن برن بهترین هست؟از نظر بازارکار ؟ آینده بهتر و....ممنون میشم راهنماییم کنید.
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بله -چون دکتری عمومی قبولی وطی کردن مراحلش سخته-پرفیوژن ،ویژه
سلام و تشکر ازشما.با توجه به اینکه برای پرفیوژن و ویژه باید طرحو گذرونده باشیم.بعد از این دو رشته چه رشته هایی از نظر بارار کار و آینده شغلی بهترین هست به ترتیب اولویت.لطفا راهنمایی کنید.باتشکر
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
مدیریت خدمات تغذیه
باسلام
ببخشیدمیخواستم بدونم باداشتن کارشناسی هوشبری،بعدازگرفتن ارشدتغذیه میشه دکترای تغذیه هم امتحان داد؟
ببخشیدمیخواستم بدونم باداشتن کارشناسی هوشبری،بعدازگرفتن ارشدتغذیه میشه دکترای تغذیه هم امتحان داد؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 23 مهمان