کمک فوری

biology
پست: 17
تاریخ عضویت: جمعه 28 تیر 1392, 9:13 am

کمک فوری

پستتوسط biology » سه شنبه 8 مهر 1393, 7:29 am

باسلام.
بنده فارغ التحصیل زیست سلولی از دانشگاه دولتی هستم.ازنظر معدل جزء ده درصد برتر ورودی های خود شدم و بدون کنکور در یکی از دانشگاههای با شرایط خاص در تهران در رشته بیوتکنولوژی میکروبی پذیرفته شدم.
من اطلاع خاصی از دروس دوره کارشناسی ارشد گرایشهای مختلف علوم سلولی مولکولی نداشتم.ولی چون اسم بیوتکنولوژی خیلی پرسر وصداست و همگی میگفتند حرف اول را درچندسال آینده میزند،این رشته را تقاضادادم.
البته از کارهای تولید آنزیم،دارو و واکسن خوشم میاید ولی درسهای این رشته را دوست ندارم چون بیشتر ژنتیکی است و مولکولی.و علاقه خاصی به این دروس ندارم!!!
حالا به فکر انصراف افتاده ام. که ب خود فرصت دهم و باکنکور قبول شوم.ولی ازطرفی چون پایه زبان قوی ندارم و همچنین میدانم خواندن برای کنکور ارشد خیلی سخته واقعا دچار تردیدم!!
شما توصیه میکنید انصراف بدهم؟
لطفا رشته هایی از کنکور بهداشت یا علوم که جنبه ژنتیک و مولکولی نداشته باشند و بیشترجنبه سلول و بافت و ... داشته باشند،را به من معرفی کنید. خودتان پیشنهاد میکنید من چه رشته ای بروم که هم به علایقم نزدیک باشد و هم درآینده بازارکار مفید و مرتبط داشته باشد.

باتشکر از دقت و حوصله شما.

کارشناس آموزشی
مدیر سایت
پست: 21641
تاریخ عضویت: پنج شنبه 22 دی 1390, 1:18 pm

Re: کمک فوری

پستتوسط کارشناس آموزشی » سه شنبه 8 مهر 1393, 3:40 pm

خیر بهتره ارشد این رشته روبگیرید بعد برای رشته های سلولی مثل مهندسی بافت یا علوم سلولی کاربردی و... اقدام کنید


بازگشت به “کارشناسی ارشد”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 13 مهمان