انتخاب رشته

hirkania
محل اقامت: گلستان-گرگان
تماس:

انتخاب رشته

پستتوسط hirkania » شنبه 8 آذر 1393, 3:45 pm

درود بر کارشناسی عزیز
من در حال تحصیل در کارشناسی زیست شناسی(گرایش علوم جانوری) هستم.ترم یک
به نظر شما با توجه به این که قرار من 4 سال دیگر کنکور بدم چه رشته ای را برای را برای کنکور دادن در وزارت بهداشت انتخاب کنم که هم بحث صنفی خوبی داشته باشه و هم به رشته من نزدیک باشه؟؟؟
بدرود

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

Re: انتخاب رشته

پستتوسط کارشناس آموزشی » یک شنبه 9 آذر 1393, 3:44 pm

گرایشهای علوم آزمایشگاهی مناسبترند مثل ایمنی خون و...

koleposhti85

پستتوسط koleposhti85 » یک شنبه 9 آذر 1393, 9:37 pm

سلام آقای کارشناس وقتتون بخیر

من کارشناسی فناوری اطلاعات هستم وپارسال به جهت علاقه ام درگرایش ارشد انفورماتیک پزشکی شرکت کردم امامتاسفانه رتبه ام 260شد وعلتش بیشتر تعداد زیادسوالات غلط بود....دوتا سوال ازخدمتتون داشتم 1)دوستام بهم توصیه میکنند امسال گرایش فناوری اطلاعات سلامت را به جهت راحتربودن واحتمالا بازارکاربیشتر به دلیل ارتباط نزدیکتربارشته گرایش مدارک پزشکی آزمون بدهم به نظرشماچکارکنم؟؟؟؟آیااین نظر درست است؟؟؟آیاباز کار انفورماتیک پزشکی مبهم وسخت است؟؟؟

2)امسال به شهری غیر ازمحل سکونت خودم برای طرح دعوت شدم اماتصمیم گیری بسیاربرایم سخت بود ازطرفی میترسیدم درشرایط خستگی ازکار وبودن درپانسیون شرایط درس خوندن برایم سخت کند ونتوانم امسال هم قبول شم وازطرفی محدود بودن شرایط کار وطرح مخصوصا برای رشته ی ما وغنیمت بودن این فرصت ذهنم رادرگیرکرده بود که باسختی زیادی درخانه ماندن ودرس خوندن راترجیح دادم اماهنوز هم ذهنم به شدت مشغول است به نظرشماچکارکنم؟؟؟؟اگرامکانش بود دوباره رفتن به طرح درآن محل راپیگیری کنم؟؟؟؟؟

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » دو شنبه 10 آذر 1393, 2:56 pm

فناوری اطلاعات سلامت از نظر بازار کاربهتر از انفورماتیک میباشد من هم موافقم-بله
طرح فناوری اطلاعات سلامت که اجباری نیست بهتره طرح یاکاری که میخواهید داشته باشید درشهر خودتون باشه

koleposhti85

پستتوسط koleposhti85 » شنبه 15 آذر 1393, 4:39 pm

سلام کارشناس محترم

ممنونم ازتون.پاسخ تون قبول دارم ولی چون 10یا15جلدکتاب آمار وبرنامه نویسی وریاضی تهیه کردم وبه سختی 230تومن برای چندجلسه تدریس خصوصی درس ساختمان داده دادم ویک بار هم مطالعه کردم وآزمون دادم یک تسلط نسبی خصوصادربرنامه نویسی وآماردارم برایم بسیارسخت است که همه رایکباره کناربگذارم :بیشترازهمه اشتباهم آنجابود که سهمیه ی استعداددرخشانم باانتخاب انفورماتیک پزشکی هدردادم چون وزارت بهداشت میگفتند چون رشته غیرهمنام است قبول نکردند ومتاسفانه استرس وفشارروانی خیلی زیادی به این دلایل برمن تحمیل شد.......الان هم اصلاتمرکزندارم ونمیتوانم به برنامه ریزی هایم برای درس خواندن عمل کنم ای کاش میتوانستم درهمه ی آزمون های شماشرکت کنم که حداقل بیشترمایل به درس خواندنم میکرد.

میدانم طرح مان اختیاری است اما بسیارمحدود هم است واین باربه تعدادنیازشان 20 نفرازافراد رابرداشتند و30نفرارفارغ التحصیلان این رشته دراستانمان تاهمین الان بیکارماند ،بماند که هرسال تعدادبیشتری فارغ التحصیل می شوند وامکان داردافرادطرحی دراستخدام اولویت داشته باشند ........ومن ازبیکارماندن درآینده میترسم وهمین نگرانی واسترس هایم رابیشترمیکند.

باوجود این مسائل ازتون خواهشمندم راهنماییم کنید چه جوری ،وروزی چندساعت درس بخونم؟؟؟؟
وتقریباهزینه ی سه مرحله ی آخرآزمونای جامعتون چقدرمیشه؟؟؟

ازتون متشکرم.

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » یک شنبه 16 آذر 1393, 1:30 pm

بین دروس ریاضی وآماراگرتاحالا نخواندید میتونید یکیشو حذف کنید-منابع مدیریت امسال تغییر میکنه ویگر وابدلهاک احتمالا تغییر نکنه اونای دیگرو نخونید- مابقیرو بیشتر تست کارکنید روزیم 8ساعت وقت نیاز دارید-بهتره هزینه آزمونارو ازموسسه سوال کنید 02188949740

zahra7274

پستتوسط zahra7274 » سه شنبه 18 آذر 1393, 7:48 am

با سلام من دانشجو پرستاری هستم واقعا سر درگم ام واسه ارشد نمیدونم چیکارکنم ؟خواهش میکنم منوراهنمایی کنید؟؟ب نظرتون رشته آموزش بهداشت چطور؟ارزش خوندن داره؟؟رشته مدیریت خدمات درپرستاری چطور؟ازطرفی استادامون میگن ارشد پرستاری با کارشناسی فرقی نداره؟

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » سه شنبه 18 آذر 1393, 3:38 pm

خوب نیست-خیر- خیلی خوبه-خیر اینطور نیست خیلی فرق داره

بازگشت به “کارشناسی ارشد”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان