باسلام
از پاسخ گویی سریع شما سپاسگذارم.ظرفیت پذیرش این رشته هرسال چند نفراست؟کدام دانشکده ها این رشته را دارند؟پس از اتمام دوره تحصیل درکجا امکان کار وجود دارد؟
بیولوژی تولیدمثل
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: بیولوژی تولیدمثل
حدودا 15نفر-دانشگاههای تهران ویزد-پژوهشکده ها
با سلام. چندتا سوال داشتم در مورد این رشته، با توجه به اینکه گفتید رقابت در این رشته سخته بنظرتون برای قبولی در این رشته چندماه باید خوند؟!
اغلب قبول شده های این رشته از چه رشته ای بودند؟؟
اغلب قبول شده های این رشته از چه رشته ای بودند؟؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
قبولیش الان نسبت به قبل راحتتر شده چون شرکت کنندش امسال کمترشده بود وظرفیتش پذیرشش زیاد شده-ظرفیت پذیرش این رشته 20 نفراست-دانشکده های پزشکی-در پژوهشکده های جنین شناسی مثل رویان
سلام. من امسال رشته بیولوژی تولید مثل شرکت کردم.. خیلی عالی خونده بودم و و موسسه های ایتجا رتبه ام همش یک بود.. درصدام هم خوب و رضایت بخش مقاله انگلیشی و رزومه قوی هم داشتم ولی در نهایت قبول نشدم.. البته اصلا ناراحت نیستم.. شاید بهتر شد. اما راجع به پذیرش که بیست نفر هست با بین الملل بیست نفره کلا 13 تا پانزده نفر روزانه..ظرفیت کم هست برخلاف رشته های دیگه
اما اینکه هر کی امسال تولید مثل امتحان داد که میشناختم رد شد.. به خاطر سوالای افتضاح بافت شناسیش که نه از منبع کوییرا بود نه جعفر سلیمانی راد.. این یعنی با اینهمه زحمت که کشدیدم از جزوه فلان استاد تو تهران که معلوم نیست کیه سوال طرح کرده بودن حلاا من فقط یکسال وقت گذاشتم دوستانی که سه سال وقت گذاشتن قبول نشدن چون منابع اصلا قابل استناد نیست و کلا به سواد اهمیتی داده نمیشه .مهم کتابه نه جزوه فلانی.......
واینکه شرکت کننده ها کم شدن.. خیلی واضحه.. چون الان تمام موسسات ناباروری یا با کارشناسای مامایی انجام میشه ی با متخصص زنان و زایمان. چند درصد جنین شناسان میتونن کار کنند؟کار خوب.. مجوز هم که بهشون داده نمیشه.. باید بگردن یه متخصص زنان پیدا کنن که اگه.. بشه.........
اگه مدرک کارشناسی ارشد داشنته باشی و تکنیک خوب یاد بگیری و سواد خوب داشته باشی میتونی کار کنی. حالا تا شش سال که فارغ اتحصیل بشی دیگه معلوم نیست وو شاید اوضاع بهتر بشه.. شاید هم بدتر..
موفق باشید
اما اینکه هر کی امسال تولید مثل امتحان داد که میشناختم رد شد.. به خاطر سوالای افتضاح بافت شناسیش که نه از منبع کوییرا بود نه جعفر سلیمانی راد.. این یعنی با اینهمه زحمت که کشدیدم از جزوه فلان استاد تو تهران که معلوم نیست کیه سوال طرح کرده بودن حلاا من فقط یکسال وقت گذاشتم دوستانی که سه سال وقت گذاشتن قبول نشدن چون منابع اصلا قابل استناد نیست و کلا به سواد اهمیتی داده نمیشه .مهم کتابه نه جزوه فلانی.......
واینکه شرکت کننده ها کم شدن.. خیلی واضحه.. چون الان تمام موسسات ناباروری یا با کارشناسای مامایی انجام میشه ی با متخصص زنان و زایمان. چند درصد جنین شناسان میتونن کار کنند؟کار خوب.. مجوز هم که بهشون داده نمیشه.. باید بگردن یه متخصص زنان پیدا کنن که اگه.. بشه.........
اگه مدرک کارشناسی ارشد داشنته باشی و تکنیک خوب یاد بگیری و سواد خوب داشته باشی میتونی کار کنی. حالا تا شش سال که فارغ اتحصیل بشی دیگه معلوم نیست وو شاید اوضاع بهتر بشه.. شاید هم بدتر..
موفق باشید
فروغ ناراحت شدم قبول نشدی حیف
ولی انشالا سال بعد میترکونی
ولی انشالا سال بعد میترکونی
فروغ خانم خیلی ناراحت شدم قبول نشدید. اینجا برای دوستان خیلی مفید بودید و هستید.
برای سال بعد هم میخونید؟؟
برای سال بعد هم میخونید؟؟
خواهش میکنم گلچین جان. نظر لطفتونه. اگرم اینجا بودم برای بیان تجربیاتیه و که این یکسال کشیدم.. و متاسفانه بی عدالتی رو دیدیم
امیدوارم شما هم موفق باشید..
امیدوارم شما هم موفق باشید..
آقای کارشناس بنظرتون آینده شغلی بیولوژی تولیدمثل می ارزه که یک سال پشت کنکورش بمونی؟؟ اگه از الان برا این آزمون بخونیم احتمال قبولی هست؟؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بله ارزش داره یکسال که نیست ازالان شروع کنید مطمئنا قبول میشید
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 3 مهمان