شرایط رزومه ی دکتری شیمی دارویی
-
Gole Aftab
شرایط رزومه ی دکتری شیمی دارویی
با سلام
من ارشد شیمی آلی هستم و میخوام که در کنکور دکتری شیمی دارویی شرکت کنم. می خواستم بدونم داشتن یک مقاله ISI و تالیف کتاب ، میتونه رزومه ی خوبی برای شرکت در این رشته باشه، یا اینکه تعداد مقاله هام باید بیشتر از یکی باشه؟
من ارشد شیمی آلی هستم و میخوام که در کنکور دکتری شیمی دارویی شرکت کنم. می خواستم بدونم داشتن یک مقاله ISI و تالیف کتاب ، میتونه رزومه ی خوبی برای شرکت در این رشته باشه، یا اینکه تعداد مقاله هام باید بیشتر از یکی باشه؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: شرایط رزومه ی دکتری شیمی دارویی
بله-نه نیازی نیست مهمتر آزمون کتبیه البته اگر براتون خیلی کارنمیبره سیویتونو قوی کنید بهتره
-
mojdeh Yousefian
سلام
من امسال کتبی 157 شدم رشته شیمی دارویی، مصاحبه دعوت شدم ولی تو نتیجه نهایی رد شدم، دو تا هم مقاله داشتم! بعد یکی با نمره 155 قبول شده! یه خانم دیگه هم تازه 161 آورده بود، اونم مصاحبه رد شد! عزیزم شانسیه، به رزومه نیست، مصاحبه فرمالیتست
من امسال کتبی 157 شدم رشته شیمی دارویی، مصاحبه دعوت شدم ولی تو نتیجه نهایی رد شدم، دو تا هم مقاله داشتم! بعد یکی با نمره 155 قبول شده! یه خانم دیگه هم تازه 161 آورده بود، اونم مصاحبه رد شد! عزیزم شانسیه، به رزومه نیست، مصاحبه فرمالیتست
-
mojdeh Yousefian
میگفتن کتبی خیلی مهمه ولی امسال اینطوری نشد! معلوم نیست بر چه اساسی انتخاب میکنن. تازه من نمره زبانمم بالا بود، سابقه کار تو شرکت داروسازی هم داشتم! !!
امیدوارم شما حتما موفق بشید امسال
امیدوارم شما حتما موفق بشید امسال
-
mojdeh Yousefian
شاید فکر کنید الکی میگم ولی اگه بخواین کارت دعوت به مصاحبمو میتونم واستون میلیون کنم ببینید
-
mojdeh Yousefian
جالب اینجاست نتیجه رو اعلام میکنن بعد یه ماه اونم تو اسفند قراره کارنامه بدن اعتراض کنیم! من نمیفهمم اگه کارنامه ها آماده نیست پس اینا بر چه اساسی نتیجه اعلام میکنن!!! دیگه چه فایده ای داره یه ماه بعد!
-
mojdeh Yousefian
اصلا واسشون مهم نیست یه سال عمرتو میذاریم درس میخونی قبول میشی بعد سر مصاحبه هر طور که میخوان پارتی بازی میکنن. تازه امسالم به احتمال زیاد جامع میشه یعنی یه سال درس خوندن حروم شد دوباره باید 3 تا کتاب جدید بخونیم
سلام مژده عزیز، خوبی؟ چه غم انگیز .من فک میکردم تهران قبول میشی. نمره کتبی که خیلی خوب بود. ستاره قبول شده؟
مژده جان رشته ارشدتون چی بود؟ فقط تهران زدید؟
سلام مژده جان
شما گرایشتون شیمی بود یا دارو؟خودتون مطالعه کردین یا برنامه خاصی داشتین؟چه درس هایی رو خوب زده بودین؟
شما گرایشتون شیمی بود یا دارو؟خودتون مطالعه کردین یا برنامه خاصی داشتین؟چه درس هایی رو خوب زده بودین؟
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 8 مهمان