با سلام من در مورد منابع ارشد شیمی دارویی سوال داشتم تو دفترچه ازمون دانشگاه ازاد که من گرفتم نوشته بود الی/بیو شیمی/تجزیه/زیست شناسی/زبان
بسته معیین که گرفتم به جای تجزیه که رفرنسش اسکوگ قسمت دستگاهی بود با کاربرد طیف در شیمی الی؟!!
یکی دوتا دفترچه ازمونو از اینترنت گرفتم واسه دانشگاه ازاد اون الی معدنی تجزیه شیمی فیزیک بود :O
میشه لطفا بگین منابش دقیقاچیه؟
منابع ارشد شیمی دارویی
Re: منابع ارشد شیمی دارویی
سلام
با اجازه کارشناس آموزش من جواب سوالتون رو میدم
کنکور رشته شیمی دارویی هم توسط وزارت علوم و هم توسط وزارت بهداشت برگزار میشه
بسته به اینکه بخواهید کدوم رو امتحان بدید منابعش فرق میکنه
البته در هر دو می تونید شرکت کنید
وزارت علوم دروسش شیمی آلی معدنی تجزیه شیمی فیزیک و زبان هست
برای وزارت بهداشت هم آلی تجزیه بیوشیمی زیست زبان
با اجازه کارشناس آموزش من جواب سوالتون رو میدم
کنکور رشته شیمی دارویی هم توسط وزارت علوم و هم توسط وزارت بهداشت برگزار میشه
بسته به اینکه بخواهید کدوم رو امتحان بدید منابعش فرق میکنه
البته در هر دو می تونید شرکت کنید
وزارت علوم دروسش شیمی آلی معدنی تجزیه شیمی فیزیک و زبان هست
برای وزارت بهداشت هم آلی تجزیه بیوشیمی زیست زبان
ممنون بابت توضیحتون من یک سوال دیگه دارم
من می خواستم بدونم تو کنکور وزارت بهداشت که منابش الی بیو شیمی و تجزیه اس تو درس تجزیه منبع اسکوگ وست یا نه مباحثش مربوط به دستگاهی و کاربرد طیف میشه؟
چون تو دفتر چه نوشت تجزیه ولی تو بسته اصلا ربطی به تجزیه و استوکیومتری نیست روی کاربرد طیف بحث کرده
من می خواستم بدونم تو کنکور وزارت بهداشت که منابش الی بیو شیمی و تجزیه اس تو درس تجزیه منبع اسکوگ وست یا نه مباحثش مربوط به دستگاهی و کاربرد طیف میشه؟
چون تو دفتر چه نوشت تجزیه ولی تو بسته اصلا ربطی به تجزیه و استوکیومتری نیست روی کاربرد طیف بحث کرده
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
مبحث تجزیه از بسته آموزشی موسسه حذف شده بخاطر اینکه کتابهای مختلفی تواین زمینه هست وکسیکه پایه شیمی داره دسترسی آسانی به آنها دارد همچنین بهتره هم تجزیه وهم طیفسنجیو.. خونده بشه البته فعلا که امکان داره این مبحث به دلیل مجموعه شدن کنکور داروسازی حذف بشه
سلام.خسته نباشید من کارشناسی رو شیمی محض خوندم .میخواسم بدونم برای منابع شیمی ارشد شیمی دارویی از اونجایی که تجزیه چند جلده کدومش مد نظره؟ جلد اول یا دوم؟ برای الی کدوم جلد مک موری هستش؟ الی1 یا الی2یا الی 3یا الی فلزی یا طیف سنجی ؟و همچنین زبان چه کتابی رو پیشنهاد میکنید؟ باتشکر
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
کل جلدها مدنظرمیباشد- زبان تافل لانگمن
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 4 مهمان