ظرفیت پذیرش
ظرفیت پذیرش
سلام..لطفا بگین که ظرفیت پذیرش در دورشته ارشد بهداشت محیط ومدیریت خدمات بهداشتی درمانی چنده وتا چه رتبه دای مجاز به انتخاب رشته میشه ..با تشکر
Re: ظرفیت پذیرش
باسلام
آیا امسال رتبه اعلام نشده در رشته ی پرستاری؟
کارنامه یه چه صورت هس
لطفا راهنمایی بفرمایید
آیا امسال رتبه اعلام نشده در رشته ی پرستاری؟
کارنامه یه چه صورت هس
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام چرا سوال بنده رو جواب ندادین؟؟
دوست عزیز با کاربری ملودیا اینجا باید پاسخ بدین نه اینکه بیای سوال بپرسی؟؟لطفا سوالاتتو جداگانه بزار
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
باسلام وعرض پوزش بابت تاخیری که درپاسخگویی صورت گرفت
پاسخ davodyan: تعداد پذیرش ارشد بهداشت محیط دولتی 163 مازاد 72 ومدیریت خدمات بهداشتی درمانی 108-36نفر میباشد-تا8برابر پذیرش
پاسخ melodia : رتبه هاروکه درکارنامه اعلام میکنند
پاسخ davodyan: تعداد پذیرش ارشد بهداشت محیط دولتی 163 مازاد 72 ومدیریت خدمات بهداشتی درمانی 108-36نفر میباشد-تا8برابر پذیرش
پاسخ melodia : رتبه هاروکه درکارنامه اعلام میکنند
با تشکر از پاسخ کارشناس محترم..اگر تا 8برابر پذیرش مجاز شناخته میشن
پس چطور بنده با رتبه 529 تو رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی مجاز به انتخاب رشته نشده ام همچنین یا رتبه 857در بهداشت محیط نیز مجاز نشده ام
پس چطور بنده با رتبه 529 تو رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی مجاز به انتخاب رشته نشده ام همچنین یا رتبه 857در بهداشت محیط نیز مجاز نشده ام
درود برشما
با توجه به تعداد پذیرش 8 برابر برمیداره
با توجه به تعداد پذیرش 8 برابر برمیداره
خب در جواب قبل گفتین تو مدیریت 108نفر پذیرش داره وتا 8برابر پذیرش مجاز شناخته میشه یعنی تا حدود رتبه 848باید مجاز میشدن اما من با 529مجاز نشدم چطور؟؟؟ممنونم
درود بر شما
از 108ذ نفر 36 نفر برمیداره
108 تعداد پذیرفته شده است
از 108ذ نفر 36 نفر برمیداره
108 تعداد پذیرفته شده است
-
arman.2020
مشاور عزیز لازم هست با رعایت ادب و احترام مواردی را به عنوان یک دوست خدمت شما و سایر دوستان عرض کنم:
1- شما هنوز دارین با توجه به چندین سال پیش جواب سوال بچه ها رو میدین....چون که ظرفیت روزانه رشته مدیریت خدمات بهداشتی 85 نفر میباشد امسال+20 نفرم آزاد و پردیس
2- من سری قبل یه درصدهایی رو فرستادم خدمتتون...پرسیدم در رشته مدیریت خدمات بهداشتی با این درصدها روزانه قبول میشم یا خیر....شما جواب دادین که خیر امکان نداره...درواقع ناامید شدم..اما رتبه من 70 شدم و احتمال اینکه روزانه بگیره 100% هستش.
3- یه سری از دوستان سوال میپرسن که وضعیت بازار کار رشته مدیریت خدمات بهداشتی چطوره؟...و شما جواب میدین که خییییلی خیییلی عالیه....اما با توجه به اینکه من فارغ التحصیل این رشته هستم هیچ گونه بازار کاری نمیبینم در این رشته...در واقع بعد از طرح همه بیکارن.
4---در نهایت از زحمات جنابعالی و سایر همکارنتان سپاسگزارم....و خواهشمندم در صورت امکان با توجه به وضع موجود جواب سوال دوستان را بدهید(آپدیت اطلاعات لازم میباشد)..ممنون
1- شما هنوز دارین با توجه به چندین سال پیش جواب سوال بچه ها رو میدین....چون که ظرفیت روزانه رشته مدیریت خدمات بهداشتی 85 نفر میباشد امسال+20 نفرم آزاد و پردیس
2- من سری قبل یه درصدهایی رو فرستادم خدمتتون...پرسیدم در رشته مدیریت خدمات بهداشتی با این درصدها روزانه قبول میشم یا خیر....شما جواب دادین که خیر امکان نداره...درواقع ناامید شدم..اما رتبه من 70 شدم و احتمال اینکه روزانه بگیره 100% هستش.
3- یه سری از دوستان سوال میپرسن که وضعیت بازار کار رشته مدیریت خدمات بهداشتی چطوره؟...و شما جواب میدین که خییییلی خیییلی عالیه....اما با توجه به اینکه من فارغ التحصیل این رشته هستم هیچ گونه بازار کاری نمیبینم در این رشته...در واقع بعد از طرح همه بیکارن.
4---در نهایت از زحمات جنابعالی و سایر همکارنتان سپاسگزارم....و خواهشمندم در صورت امکان با توجه به وضع موجود جواب سوال دوستان را بدهید(آپدیت اطلاعات لازم میباشد)..ممنون
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: Bing [Bot] و 9 مهمان