اعتراض به تغییر زمان آزمون دکترا
Re: اعتراض به تغییر زمان آزمون دکترا
زنگ نزنید بگید اردیبهشت 96. لااقل بزارید یه بار سال 95 برگزار بشه. تجربه میشه براتون
آره دقیقا
همین اردیبهشت 95 باشه بهترین حالته، کسانی هم که نمیرسن بخونن خب اردیبهشت 96 امتحان میدن، اینطوری به نفع همس
من خودم به شخصه اگه سال 95 آزمونی برگزار نشه دیگه پی اچ دی شذکت نمیکنم، چون واقعا دیگه نمیتونم یک سال و نیم از وقتم، عمرم و جوونیم رو به پای کنکور بذارم... تازه معلوم نیست اون موقع دوباره چه قانون جدیدی تصویب کنن... فکر کنم خیلیا هم مثل من باشن... بالاخره شرایط زندگی خیلیا این اجازه رو نمیده که یک سال و نیم دیگه صبر کنن. واقعا این عمر ماست که همینطوری داره با حرص خوردن سر کنکور و درس میگذره، مگه آدم چند بار زندگی میکنه؟ مگه آدم چه قدر وقت جوونه و انرژی داره؟
بچه ها تو رو خدا نذاریم اینطوری با زندگیمون بازی کنن...
سال 95 بااااید کنکور برگزار بشه.
همین اردیبهشت 95 باشه بهترین حالته، کسانی هم که نمیرسن بخونن خب اردیبهشت 96 امتحان میدن، اینطوری به نفع همس
من خودم به شخصه اگه سال 95 آزمونی برگزار نشه دیگه پی اچ دی شذکت نمیکنم، چون واقعا دیگه نمیتونم یک سال و نیم از وقتم، عمرم و جوونیم رو به پای کنکور بذارم... تازه معلوم نیست اون موقع دوباره چه قانون جدیدی تصویب کنن... فکر کنم خیلیا هم مثل من باشن... بالاخره شرایط زندگی خیلیا این اجازه رو نمیده که یک سال و نیم دیگه صبر کنن. واقعا این عمر ماست که همینطوری داره با حرص خوردن سر کنکور و درس میگذره، مگه آدم چند بار زندگی میکنه؟ مگه آدم چه قدر وقت جوونه و انرژی داره؟
بچه ها تو رو خدا نذاریم اینطوری با زندگیمون بازی کنن...
سال 95 بااااید کنکور برگزار بشه.
بچه ها من اصلا منظورم این نبود که کنکور ۹۵برگزار نشه گفتم هر تغییری باید برای سال ۹۶ باشه،بهتره که کنکور ۹۵همون آبان باشه ولی اگه شرایطش نیست همون اردیبهشت ۹۵.خب خیلیا هم هستن كه چون بنا رو گذاشته بودن واسه آبان تازه شروع کردن به خوندن مثل خود من و شاید تا اردیبهشت نرسن همه دروس رو بخونن ولی خب باز به قول شما کنکور ۹۵میشه یه تجربه واسشون....با این حال بنظر من برای رعایت عدالت سال بعد باید کنکور بدون تغییر باشه...
Vetgirl جان شرایطه تو هم.مثله منه ماهمه پشتتیم فقط منتظریم یه روز تعیین کنیم.بریم اعتراض وگرنهدمن به شخصه دیگه بسمه اینقثر حقمو خوردن
سلام
من الان با این شماره تماس گرفتم: 81452842
مسول پاسخگویی خیلی سریع و بی حوصله گفت معلوم نیست زمان آزمون بعدی کی هستش و هنوز چیزی تصویب نشده
متاسفم واقعا برای این طرز پاسخگویی و اطلاع رسانی
.....
من الان با این شماره تماس گرفتم: 81452842
مسول پاسخگویی خیلی سریع و بی حوصله گفت معلوم نیست زمان آزمون بعدی کی هستش و هنوز چیزی تصویب نشده
متاسفم واقعا برای این طرز پاسخگویی و اطلاع رسانی
.....
سلام این شماره واسه کجاست؟؟؟؟بچه ها همه زنگ بزنیم بپرسیم
مشخصه که آبان باشه آزمون خیلی بهتره و ما بهتر میتونیم خودمون رو آماده کنیم .ولی اگه اردیبهشت 95 خیلی بهتر از اردیبهشت 96 هستش.بالاخره باید یه اطلاعیه بدن با تلفن جواب دادن هم خودشون اذیت میشن هم ما سردرگم.ولی خب باز ما زنگ بزنیم تا مجبور شن پیگیری کنن.اگه هم بچه ها تهران هستن خیلی بهترش اینه که حضوری برین شما که تهران هستین.و ازشون بخواین که تکلیفمون زودتر معلوم بشه.من خودم به شخصه کارمو نصفه نیمه رو هوا گذاشتم بخاطر ازمون.میترسم کارم از دست بره اخر سر ازمون رو بذارن دو سال دیگه!
بچه ها نتیجه تماس ها چی شد؟؟ بالاخره برگزار میشه یا نه؟
آره لطفا همه تماس بگیرید شاید نتیجه بده این پیگیری ها
اینا الکی میگن که می خوان برگزار کنن. مطمئن باشید.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 4 مهمان