رتبه و منابع بیولوژی تولید مثل
رتبه و منابع بیولوژی تولید مثل
سلام...
میشه رتبه و نمره مصاحبه یکی از قبولین بیولوژی تولید مثل امسال رو بفرمایین؟
منبع بافت شناسی رو هم میگین؟جان کوییرا کافی نیست و بلوم هم پیدا نمیشه...و اینکه امسال درصد مصاحبه همون 30 به 70 مونده؟
ممنون و شرمنده بابت طولانی شدن سوالات...
میشه رتبه و نمره مصاحبه یکی از قبولین بیولوژی تولید مثل امسال رو بفرمایین؟
منبع بافت شناسی رو هم میگین؟جان کوییرا کافی نیست و بلوم هم پیدا نمیشه...و اینکه امسال درصد مصاحبه همون 30 به 70 مونده؟
ممنون و شرمنده بابت طولانی شدن سوالات...
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: رتبه و منابع بیولوژی تولید مثل
سلام
رتبه 6 بيولوژي توليد مثل شهيدبهشتي 66.8508 نمره مصاحبه 11.7300 جنين شناسي 89.5152 بافت شناسي 35.3226 اناتومي لگن و تنه 77.0712 فيزيولوژي توليد مثل وغدد 51.0102 بيولوژي سلولي ومولكولي 86.8326 ايمني شناسي پايه 96.0024
منبع بافت شناسی بافت بلوم و فاوست و بافت راس -درصد مصاحبه همون 30 به 70 میمونه اگر تصویب طرح تا اردیبهشت انجام نشه
رتبه 6 بيولوژي توليد مثل شهيدبهشتي 66.8508 نمره مصاحبه 11.7300 جنين شناسي 89.5152 بافت شناسي 35.3226 اناتومي لگن و تنه 77.0712 فيزيولوژي توليد مثل وغدد 51.0102 بيولوژي سلولي ومولكولي 86.8326 ايمني شناسي پايه 96.0024
منبع بافت شناسی بافت بلوم و فاوست و بافت راس -درصد مصاحبه همون 30 به 70 میمونه اگر تصویب طرح تا اردیبهشت انجام نشه
سلام . برای جنین شناسی چه رفرنسی خوندید ؟
سلام...جنین لانگمن...ولی کافی نیست...اگر بتونین بخش عمومی جنین لارسن هم بخونین خوبه..منتها ترجمه نشده...
برای ایمنی شناسی چه منبعی پیشنهاد میکنید؟
برای ایمنی من کتاب ایمنولوژی جامع ویژه دانشجویان ارشد و دکتری رشته های غیر ایمنولوژی رو خوندم...ولی سطح سوالات خیلی خیلی پایین تر از اون کتاب بود و به نظرم اتلاف وقت بود
شما خوب نتیجه گرفتین از اون کتاب؟ یعنی درصدتون بالا بود؟
آزمون آینده هم معلوم نیست چه سطحی باشه سوالات، شاید سختتر باشه، بنظر شما بهتر نیست همون کتاب و بخونيم؟
آزمون آینده هم معلوم نیست چه سطحی باشه سوالات، شاید سختتر باشه، بنظر شما بهتر نیست همون کتاب و بخونيم؟
من 76 زدم...اگر تا چند سطح سخت تر هم باشه به نظرم این کتاب سطحش بالاتره..اگر کتاب مطمین دیگه ای سراغ ندارید و از نظر وقت مشکلی ندارید همین کتاب رو بخونید
بنظر شما برای کسی که هیچ زمینه ای از ايمنولوژي نداره این کتاب خوندنش راحته؟ کتاب ابولعباس بهتر نيست؟
باید چند دور اینو بخونید تا مسلط شین....ابوالعباس از این جامع تره!رفرنس اصلیه که واسه بچه های رشته ایمنو خوبه...اگر کتابی که خلاصه ابوالعباس باشه و حجمش کم باشه رو بشه پیدا کرد خوبه...من خودم همین کتاب پارسالو میخونم چون دیگه بهش مسلطم..ولی اگه کتاب مفیدتری که حجمش کمتر باشه رو پیدا نکردید همونو بخونین
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 26 مهمان