ممنون از پاسختون
فرموديد قبولي آلي در نانوتكنولوژي دارويي سخته-بيشتر گرايش هايي مثل نانو و دكتري عمومي دارو شانس دارند درسته؟ اگر من يك سال بكوب بخونم و رتبه قابل قبول بيارم در مصاحبه اونا ارحجند ؟يا در اين رشته ها پذيرش سهميه و كارمندان دانشگاه و... بالاست و يا بيشتر دانشجويان خودشون رو ميگيرن؟-اساسا در مصاحبه چه چيزهايي ملاك هست؟با رتبه خوب-پايان نامه درباره "سنتز نانوكاتاليست ها و كاربردهاي آنها در واكنش هاي آلي" و انشاا... دو سه مقاله ISI ,اما معدل كارشناسي و كارشناسي ارشد پايين آيا شانسي براي قبولي در مصاحبه دارم؟
تعداد شركت كنندگان،درصد لازم براي قبولي و نمونه سوالات شيمي دارويي و نانودارو رو لطف ميكنيد بفرستيد؟ممنون از كارشناس محترم
آيا شانس قبولي دارم
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب : آيا شانس قبولي دارم
نه اتفاقا بیشتر شرکت کننده ها از رشته های شیمی هستند نانو رشته خودشو ادامه میده و دكتري عمومي رشته های دیگرومیخونند- دكتري عمومي ارجحتره ولی شرکت نمیکنند تواین رشته - مرحله اول قبول شید مرحله دوم قبولید - اگر قبولی کم بیارن ازخودشون برمیدارند سهمیه تاثیر نداره - فقط مقاله - معدل مهم نیست - نوع آزمون غرف میکنه از 200 سئوال 140تاشوباید جواب بدید نمره منفی هم نداره
سئوال : آيا شانس قبولي دارم
سلام خدمت شما وبا تشکر می خواستم بدونم ظرفیت رشته مدیریت سلامت در حوادث وبلایا چقدره ؟در کدوم دانشگاهها؟ ایا من که الان ترم سه ارشد مدیریت توانبخشی علوم بهزیستی هستم میتونم در این رشته ادامه بدهم؟ چنددرص احتمال قبولی در ازمون وجودداره؟ قبلا ازشم سپاس برای جوابدهی .
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
10نفر فقط تهران- بله میتونید احتمال قبولیتون بالاست
باتشکرازجواب شما بین رشته های مجاز به انتخاب رشته در مقطع دکترا در کدام رشته احتمال بالاتری داره مثل سالمندشناسی سیاست گذاری در سلامت مدیریت سلامت در حوادث وبلایا ونیز مدیریت خدمات بهداشتی ودرمانی ؟بااینکه مدیریت توان هستم .بازار کار کدام یک بهتره ؟کدام باتوجه به نیاز الان جامعه ودانشگاهها زودتر جذب هیئت علمی می شوند؟بسیار سپاس گزارم
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
مدیریت خدمات بهتر ازهمه است
مرسی از پاسخ شما درباره مدیریت خدمات درمانی ،یعنی جذب هیئت علمی اون از همه بیشتره؟ ازنظر راحتتر قبول شدن چی؟ چون علوم بهزیستی استاداش میگن بیایید مدیریت بلایا وفوریتها از سالمندشناسی وخدمات بهداشتی زودتر قبول میشد حالا نمیدونم سرمایه ام رو روی کدوم رششته بذارم که بلا فاصله بعدارشد قبول شم وتوی مصاحبه اسانتر مورد قبول واقع شم
سلام میشه لطفا جواب نگاره رو بدید ممنون میشم
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
شانس قبولی در سلامت دربلایا بیشتره -مدیریت خدمات بهداشتی ودرمانی - مدیریت خدمات بهداشتی ودرمانی
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 23 مهمان