علوم آزمایشگاهی

سؤالات تلگرام

Re: علوم آزمایشگاهی

پستتوسط سؤالات تلگرام » سه شنبه 23 خرداد 1396, 11:50 am

سوال از: hakime
سلام.ببخشین من زیست سلولی مولکولی خوندم یه ساله فارق التحصیل شدم ولی خیلی افسرده شدم بنظرم انتخاب بدی انجام دادم
قبلا مشاور بهم گفت هوشبری بزن ولی گوش ندادم و الان حس بدی دارم.الان چیکار کنم ؟ رشته های علوم آزمایشگاهی رو برا ارشد بخونم یا رشته وزارت علوم خودمو و مشابهش یا از اول برم کنکور کارشناسی شرکت کنم ؟

سؤالات تلگرام

پستتوسط سؤالات تلگرام » سه شنبه 23 خرداد 1396, 12:30 pm

سوال از: Enigma
سلام .تو این یکماه مونده به کنکور روزی چند ساعت باید درس بخونیم و چند ساعت خواب داشته باشیم؟من دو دور درسهامو خوندم.و الان دارم فقط تست میزنم اما وقتی تست سالهای قبل رو میزنم خیلیهاشو با شک میزنم .همه چی برام آشناست میدونم که قبلن خوندما اما جواب درست و نمیدونم.باید تو این یماه آخر چیکار کنم؟ممنون که کمکم میکنید

سؤالات تلگرام

پستتوسط سؤالات تلگرام » سه شنبه 23 خرداد 1396, 1:58 pm

سوال از: نجمه کوهي فايق
سلام خسته نباشید.من فارغ التحصیل رشته زیست شناسی عمومی هستم امسال رشته ویروس پزشکی شرکت میکنم رشته خوبیه؟واینکه تاحالا یه چیزایی خوندم روزی چندساعت بخونم که امکان قبولیم باشه حتی ازاد و این رشته شرط معدل داره

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » چهار شنبه 24 خرداد 1396, 6:07 am

سلام
بله-آزادکه نداره فعلا روزی3ساعت برای آزمون سال بعدکافیه

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » چهار شنبه 24 خرداد 1396, 6:12 am

سلام
بله - بین الملل بهتره-بله

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » چهار شنبه 24 خرداد 1396, 6:17 am

سؤالات تلگرام نوشته شده:سوال از: hakime
سلام.ببخشین من زیست سلولی مولکولی خوندم یه ساله فارق التحصیل شدم ولی خیلی افسرده شدم بنظرم انتخاب بدی انجام دادم
قبلا مشاور بهم گفت هوشبری بزن ولی گوش ندادم و الان حس بدی دارم.الان چیکار کنم ؟ رشته های علوم آزمایشگاهی رو برا ارشد بخونم یا رشته وزارت علوم خودمو و مشابهش یا از اول برم کنکور کارشناسی شرکت کنم ؟

سلام
رشته های علوم آزمایشگاهی رو بخونید که بهتره

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » چهار شنبه 24 خرداد 1396, 6:18 am

سؤالات تلگرام نوشته شده:سوال از: Enigma
سلام .تو این یکماه مونده به کنکور روزی چند ساعت باید درس بخونیم و چند ساعت خواب داشته باشیم؟من دو دور درسهامو خوندم.و الان دارم فقط تست میزنم اما وقتی تست سالهای قبل رو میزنم خیلیهاشو با شک میزنم .همه چی برام آشناست میدونم که قبلن خوندما اما جواب درست و نمیدونم.باید تو این یماه آخر چیکار کنم؟ممنون که کمکم میکنید

سلام
روزی14ساعت-بهتره بیشتروقتتونو به مرور مجدد بپردازید 3دور دیگه لازمه مرورشه

hakime

پستتوسط hakime » چهار شنبه 24 خرداد 1396, 7:44 pm

کارشناس آموزشی نوشته شده:
سؤالات تلگرام نوشته شده:سوال از: hakime

سلام
رشته های علوم آزمایشگاهی رو بخونید که بهتره

ببخشید رشته بیوشیمی بالینی بهتره بخونم یا فیزیولوژی ؟ یا برم برای رشته پرستاری کنکور سراسری بخونم از اول ؟ :?: :?: و میشه یه توضیحی در باره این سه که چیکار میکنن بدین؟

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » چهار شنبه 24 خرداد 1396, 8:28 pm

رشته بیوشیمی بالینی بهتره - بستگی به سنتون داره ولی ارشد ادامه بدید بهتره-منظورتون از این سه چیه؟

hakime

پستتوسط hakime » چهار شنبه 24 خرداد 1396, 10:12 pm

کارشناس آموزشی نوشته شده:رشته بیوشیمی بالینی بهتره - بستگی بهسنتون داره ولی ارشد ادامه بدید بهتره-منظورتون از این سه چیه؟

23سالم هست .. منظورم فارغ التحصیلای این سه رشته بیوشیمی بالینی و فیزیولوژی و پرستاری چیکار میکنن؟

بازگشت به “مجموعه علوم آزمایشگاهی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان