اعتراض به سنجش پزشکی بدلیل تغییرات در آزمون دکتری

ali3333

اعتراض به سنجش پزشکی بدلیل تغییرات در آزمون دکتری

پستتوسط ali3333 » پنج شنبه 14 شهریور 1392, 4:12 pm

باسلام.
به نظر میرسه افراد زیادی به مشکلی که وزارت بهداشت برای من بوجود آورده مواجه شدن. منم قصد شرکت در بیوتکنولوژی پزشکی رو داشتم که متاسفانه با این تغییرات نمیتونم آزمون بدم.جالبه گرایش های زیست شناسی که علوم پایه هست و بدون این علوم ، پزشکی و زیرمجموعه اونها ناقص و بی معنین نمیتونن تو رشته ای مثل بیوتک که کاربردی شرکت کنن.اما دوستان همدرد من باید به فکر راهکار باشن. باید اعتراض کرد، شاید سنجش پزشکی با مشاهده تعداد زیاد معترضین به این اعتراضات لااقل امسالو برای اینکه حق داوطلبانی مثه ما ضایع نشه اعمال نکنه. در آزمون دکتری بیوتکنولوژی دارویی امسال هم کسانیکه رشته شون بیوتکنولوژی میکروبی بود نمیتونسته در آزمون شرکت کنن که پس از اعتراض ، سنجش اصلاحیه داد که بتونن شرکت کنن.
بنابراین پیشنهاد من اعتراض به این تغییرات. حالا یا با حضور در سنجش یا با تماس با وزارتخونه. اگه کسی پیشنهاد بهتری داره مطرح کنه تا با همفکری بتونیم از این وضعیت اسفناک خارج بشیم.
با تشکر

MED

جواب: اعتراض به سنجش پزشکی بدلیل تغییرات در آزمون دکتری

پستتوسط MED » شنبه 16 شهریور 1392, 6:04 am

منهم سوال ازشون دارم ولی ایمیلی که دادن خرابه و خطا میده. شما با شما ره شون تماس گرفتی؟

ali3333

جواب: اعتراض به سنجش پزشکی بدلیل تغییرات در آزمون دکتری

پستتوسط ali3333 » شنبه 16 شهریور 1392, 8:37 am

سلام
من امروز با سنجش پزشکی تماس گرفتم گفتن دارن اصلاحیه آماده میکنن که رشته هایی که سال پیش میتونستن درآزمون بیوتکنولوژی و پزشکی ملکولی شرکت کنن امسالم بتونن امتحان بدن.فقط امیدوارم زودتر اصلاحیه بزنن ما تکلیفمونو بدونیم.
شماره ها02181452511
02181452516

بازگشت به “دکترای تخصصی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان