اعتراض به تغییر زمان آزمون دکترا
Re: اعتراض به تغییر زمان آزمون دکترا
بچه ها منم زنگ زدم گفت اگه قرار باشه تاریخا.عوض بشه یه آزمونم اردیبهشت 95برگزار میشه ولی هنوز مشخص نیست، گفتمش اعلامیه کی میزنید گفت هنوز هیچی تصویب نشده اینا مارو گذاشتن تو.آب نمک میخوان.یدفعه سکتمون بدن
سال 95 آزمون برگزار کنن حالا آبان یا اردیبهشتش مهم نیست
سلام بچه ها
غیر ممکنه که آزمون اردیبهشت 95 باشه. چون هیچ گروه آموزشی هیچ کدام از دانشگاه ها قبول نمی کنند که دو ورودی پشت سرهم داشته باشند
چون طبق روال آموزشی باید بین دو ورودی یک سال اختلاف باشه یعنی وقتی ورودی جدید میاد ورودی قدیم ترم 3 باشه وگرنه ترافیک دانشجو میره بالا!
من از رئیس معاونت تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پرسیدم که گفت آزمون اسفند 95 برگزار میشه، مصاحبه اردیبهشت 96 و ورودی میشه مهر 96. شرط ثبت نام در آزمون دفاع از پایان نامه است، نسبت 70 به 30 تغییر نمی کنه ولی مصاحبه به حالت قطبی انجام میشه نه متمرکز
غیر ممکنه که آزمون اردیبهشت 95 باشه. چون هیچ گروه آموزشی هیچ کدام از دانشگاه ها قبول نمی کنند که دو ورودی پشت سرهم داشته باشند
چون طبق روال آموزشی باید بین دو ورودی یک سال اختلاف باشه یعنی وقتی ورودی جدید میاد ورودی قدیم ترم 3 باشه وگرنه ترافیک دانشجو میره بالا!
من از رئیس معاونت تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پرسیدم که گفت آزمون اسفند 95 برگزار میشه، مصاحبه اردیبهشت 96 و ورودی میشه مهر 96. شرط ثبت نام در آزمون دفاع از پایان نامه است، نسبت 70 به 30 تغییر نمی کنه ولی مصاحبه به حالت قطبی انجام میشه نه متمرکز
من با شماره ی 02181452516 ینی بخش علوم پایه امروز تماس گرفتم..گفتن اردیبهشت 95..اگفتن از سال 96 هم اردیبهشته ولی جی ار ای هم اضافه میشه و ممکنه نسبت 70 به 30 هم حتی تغییر کنه!!!مسوول پاسخگویی هم کلافه بود و خیلی کوتاه جواب داد!!برای من به شخصه اردیبهشت 95 خیلی زود هست و خیلی بده چون هنو پروپوزالم دفاع نکردم حتی..معلوم نیست میخان چکار کنن !!!
باید با اضافه شدن جی ار ای و بهم زدن نسبت 70 به 30 مصاحبه مخالفت کنیم...این چه وضعیه!!!!انگار دارن کارای وزارت علومو تقلید میکنن نمیدونم چرا!!!!
بچه ها این شماره ای که بهش زنگ میزنید مربوط به سازمان سنجشه؟
فک کنم باید به وزارتخونه زنگ بزنیم، اخه تصمیمات رو وزارتخونه میگیره و سازمان سنجش فقط یه مجریه
خدا کنه اردیبهشت 95 برگزار کنن، خیلی عاااالی میشه
فک کنم باید به وزارتخونه زنگ بزنیم، اخه تصمیمات رو وزارتخونه میگیره و سازمان سنجش فقط یه مجریه
خدا کنه اردیبهشت 95 برگزار کنن، خیلی عاااالی میشه
اگه شماره وزرات بهدلشت رو دارید بذازید تا به اونجا زنگ بزنیم
فکر کنم این شماره ای که شما تماس گرفتید مربوط به کارشناسی ارشده
فکر کنم این شماره ای که شما تماس گرفتید مربوط به کارشناسی ارشده
-81452574-81452575 شماره های تماس مرکز سنجش پزشکی.بچه ها واسه منم اردیبهشت زوده و میدونم که خیلی از بچه هام وضعیت من رو دارن.هر گونه تغییری باید برای سال ۹۶باشه،البته با این وضعیتی که دارن پیش میارن فکر میکنم مهمتر از زمان آزمون وزن مصاحبه ست که نبایستی اجازه بدیم تغییر بدن،این که نشد چند ماه قبل آزمون،آزمون رو کلا تغییر بدن....هر جور هست باید اعتراض کنیم این جوری نمیشه...
-81452574-81452575 شماره های تماس مرکز سنجش پزشکی.بچه ها واسه منم اردیبهشت زوده و میدونم که خیلی از بچه هام وضعیت من رو دارن.هر گونه تغییری باید برای سال ۹۶باشه،البته با این وضعیتی که دارن پیش میارن فکر میکنم مهمتر از زمان آزمون وزن مصاحبه ست که نبایستی اجازه بدیم تغییر بدن،این که نشد چند ماه قبل آزمون،آزمون رو کلا تغییر بدن....هر جور هست باید اعتراض کنیم این جوری نمیشه...
خب اردیبهشت 96 هم خیلیییی دیره دیگه یعنی یک سال و نیم دیگه
به تظر من حتما باید سال 95 کنکور برگزار شه حالا یا آبان یا اردیبهشت!! اینکه سال 95 کنکوری برگزار نشه واقعا بی عدالتیه.....
به تظر من حتما باید سال 95 کنکور برگزار شه حالا یا آبان یا اردیبهشت!! اینکه سال 95 کنکوری برگزار نشه واقعا بی عدالتیه.....
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 5 مهمان