فرم مصاحبه
-
mojdeh Yousefian
Re: فرم مصاحبه
Moti جون من دیگه تو یه همچین جای مسخره ای نمیام مگه اینکه از کارشناس سوال داشته باشم، بعضی ها ظرفیت ندارن اینجا! اگه خواستی بهم میل بزن، موفق باشی عزيزم
اکی دوست من. فقط من ایمیلتونو ندارم! 
مژده خانم توصیه میکنم خودتو به دکتر روانشناس نشون بده یا قرص بخور جنگ اعصاب نگیری.. خیلی حالت خرابه... دلم برات میسوزه.............
من میگم تو طرز صحبت کردنت ادب رو رعایت کن و هی یکطرفه به قاضی نرو .. بعد هی پشت سر هم بی احترامی میکنی و حرف الکی میزنی....
فکر کنم شما که داری شیمی دارویی میخونی تو این یکسال خیلی بهت فشار اومده داری عقده خالی میکنی...........
برات دعا میکنم زود حال روحیت خوب بشه.....
من میگم تو طرز صحبت کردنت ادب رو رعایت کن و هی یکطرفه به قاضی نرو .. بعد هی پشت سر هم بی احترامی میکنی و حرف الکی میزنی....
فکر کنم شما که داری شیمی دارویی میخونی تو این یکسال خیلی بهت فشار اومده داری عقده خالی میکنی...........
برات دعا میکنم زود حال روحیت خوب بشه.....
امیدوارم اگه اینجا کسی این کامنت ها رو خوند و بهش بی احترامی شد به بزرگی خودش ببخشه.. فکر کردم اینجا جو علمیه.... ولی انگار یک انتقاد یا پیشنهاد رو هم تحمل ندارن....
من اگه اینجا میومدم گاهی برای کمک به دوستایی بود که قراره راه ماها رو برن.. کمی مشاوره کنیم.... کتابایی که خوندیم و از این حرفا..
انگار نمیشه ....... دیگه هم به خاطر احترام به بقیه ذوستان که اصلا دخالتی تو این موضوع نداشتن جوابی نمیدم....
من اگه اینجا میومدم گاهی برای کمک به دوستایی بود که قراره راه ماها رو برن.. کمی مشاوره کنیم.... کتابایی که خوندیم و از این حرفا..
انگار نمیشه ....... دیگه هم به خاطر احترام به بقیه ذوستان که اصلا دخالتی تو این موضوع نداشتن جوابی نمیدم....
فروغ خانم این حرفای که به مژده جان زدی خیلی زشت بود! قرص اعصاب چیه اخه! واقعا متاسفم واستون .
با سلام به دوستان عزیز
دوستان برای مصاحبه دکترا قضیه سی دی که گفته تو سایت چه جوریه؟
یعنی مثلا اگر سابقه تدریس داریم از گواهی اون اسکن بگیریم کپی کنیم رو سی دی؟
دوستان برای مصاحبه دکترا قضیه سی دی که گفته تو سایت چه جوریه؟
یعنی مثلا اگر سابقه تدریس داریم از گواهی اون اسکن بگیریم کپی کنیم رو سی دی؟
بله فكر كنم هم اصلشو بياريد هم اسكنشو بيارين چون يه قسمت ديگه هم نوشته اصل و كپي مدارك رو بياريد.
خواهش می کنم عزیزم موفق باشی.
مژده خانم و فروغ خانم بحث کردن بد نیست ولی بنظرم بهتره جواب سوال این دوستمونو بدید که سوال منم هست.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 18 مهمان