اعتراض به تغییر زمان آزمون دکترا
Re: اعتراض به تغییر زمان آزمون دکترا
مرسی سارا جان
انشالا...اصن حوصله یه ازمون دیگه و استرساشو ندارم
انشالا...اصن حوصله یه ازمون دیگه و استرساشو ندارم
مرسی نسیم جون خدا از دهنت بشنوه
ممنون آقا آرمین. از من که در مورد پایان نامم پرسیدن و اینکه چندتا مقاله دارم. چندتا همایش شرکت کردم و اینکه فعالیت فرهنگی دارم یا نه. آخرشم پرسیدن که چه رشته ای دوس داری
مصاحبش مثل پارسال نبود پارسال کتاب رفرنس گذاشتن جلومون که چند خط ترجمه کنیم و ازم سوال درسی پرسیدن امسال اینطوری نبود
ممنون آقا آرمین. از من که در مورد پایان نامم پرسیدن و اینکه چندتا مقاله دارم. چندتا همایش شرکت کردم و اینکه فعالیت فرهنگی دارم یا نه. آخرشم پرسیدن که چه رشته ای دوس داری
مصاحبش مثل پارسال نبود پارسال کتاب رفرنس گذاشتن جلومون که چند خط ترجمه کنیم و ازم سوال درسی پرسیدن امسال اینطوری نبود
بچه هایی که اومده بودن اکثرا میانگیناشون 30 -40 و کمتر بود داروسازایی که میشناختنم حدود 60 زده بودن کسی رو ندیدم که میانگینش 80 - 90 باشه
سلام ممنون مژده خانم که جواب دادین
میشه ایمیلتونو برام بزارین؟
میشه ایمیلتونو برام بزارین؟
یا به ایمیل من ایمیل بزنین
ممنون
v.alimardani55@gmail.com
ممنون
v.alimardani55@gmail.com
-
sina.iaqubi
دوستان با عرض پوزش لطفا فقط بحث هاي مربوط به تاپيك رو بكنين تا وقت بچه ها گرفته نشه
-
Zahra12345
سلام ستاره جان خبری که دادید مربوط به مجلس هست
هم برای وزارت علوم هم بهداشت
خوشبختانه تصویب نشد
هم برای وزارت علوم هم بهداشت
خوشبختانه تصویب نشد
-
Zahra12345
دوستان من فکر نمی کنم ازمون سال بعد ۵۰ ۵۰ بشه . چون نماینده کمیسیون بهداشت با ۵۰۵۰ شدن ازمون در مجلس در خبرها دیدم مخالف بوده
سلام .
خب زهرا جان من فکر می کنم اینا غیر مستقیم همون 50 50 کردن.یعنی چی که سه بخشی شده؟؟
مگه تو 30 درصد مصاحبه و سنجش علمی قراره چه ملاک هایی در نظر گرفته بشه؟اینا عملا سر ما رو کلاه گذاشتن....
خب زهرا جان من فکر می کنم اینا غیر مستقیم همون 50 50 کردن.یعنی چی که سه بخشی شده؟؟
مگه تو 30 درصد مصاحبه و سنجش علمی قراره چه ملاک هایی در نظر گرفته بشه؟اینا عملا سر ما رو کلاه گذاشتن....
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 3 مهمان