باسلام و آرزوی قبولی طاعات.
بنده کارشناس زیست سلولی و مولکولی هستم.چند سوال از خدمتتان دارم.
- آینده شغلی وبازارکار ارشد کدامیک از رشته های ژنتیک،بیوتکنولوژی،سلولی و بیوشیمی به ترتیب بهتر است؟
- زمینه کاری هریک از رشته های فوق درکدام مراکز است؟
- درسهای طول دوره ارشد کدامیک از این رشته ها مفهومی تر و کاربردی تر و و درسهای کدامیک از رشته ها حفظی تر است؟
- در کدامیک زمینه کار تحقیقاتی و پژوهشی بیشتر است؟ وعلم به روزتری هستند؟ و مثلا کار در مراکزی چون پژوهشکده رویان و سرم سازی رازی وجود دارد؟
- تفاوت بیوتکنولوژی میکروبی(وزارت علوم) و بیوتکنولوژی پزشکی(وزارت بهداشت) باهم چیست؟ و با داشتن دکترای کدامیک مجوز تاسیس داروخانه داده میشود؟
- در کل با داشتن مدرک دکترای کدام رشته ها مجوز تاسیس آزمایشگاه داده میشود؟
- و در آخر اگر فردی برای ارشد در یکی از رشته های وزارت علوم دریکی از دانشگاههای دولتی تحصیل کند، آیا امکان تحصیل در دوره ارشد در یکی از رشته های وزارت بهداشت را نیز دارد؟
پیشاپیش از پاسخگویی شما نهایت سپاس را دارم.
سوالاتی در خصوص رشته ها وبازارکار آنها
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: سوالاتی در خصوص رشته ها وبازارکار آنها
بیوشیمی، ژنتیک،سلولی، بیوتکنولوژی
بیوشیمی دارویی وآزمایشگاهی -ژنتیک،سلولی ژن درمانی، بیوتکنولوژی صنایع دارویی غذایی و..
بیوشیمی دارویی وآزمایشگاهی -ژنتیک،سلولی ژن درمانی، بیوتکنولوژی صنایع دارویی غذایی و..
-
mahdi.kh6347
با عرض سلام ایا رشته پرستاری سلامت جامعه بازار کاری خوبی دارد یا نه؟
آزمون 94
با سلام
کارشناس محترم بین رشته های مهندسی پزشکی و مهندسی بهداشت حرفه ای و فیزیک پزشکی و مهندسی بهداشت محیط کدوم رشته از نظر بازار کار شرایط بهتری دارند به ترتیب واسم اولویت بندی کنید
و با توجه به اینکه بنده کارشناسی فیزیک دارم برای آزمون ارشد سال آینده کدوم رشته رو شرکت کنم بهتره؟ لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
کارشناس محترم بین رشته های مهندسی پزشکی و مهندسی بهداشت حرفه ای و فیزیک پزشکی و مهندسی بهداشت محیط کدوم رشته از نظر بازار کار شرایط بهتری دارند به ترتیب واسم اولویت بندی کنید
و با توجه به اینکه بنده کارشناسی فیزیک دارم برای آزمون ارشد سال آینده کدوم رشته رو شرکت کنم بهتره؟ لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بله بازارداره
بهداشت حرفه ای - فیزیک پزشکی مابقی مناسب نیستند-فیزیک پزشکی
بهداشت حرفه ای - فیزیک پزشکی مابقی مناسب نیستند-فیزیک پزشکی
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 5 مهمان