نگرانی از زمان کم
نگرانی از زمان کم
سلام خدمت کارشناس محترم.
من قصد شرکت در آزمون داروسازی امسال رو دارم. اما از بین منابع درسهای درمان که خیلی حجیم هست و سم شناسی رو هنوز نخوندم و بقیه رو هم حتما نیاز به دوره کردن دارم. به نظر شما این فرصت باقیمانده کافیه یا اینکه من خیلی عقبم؟ و اینکه با این شرایط بنظرتون روزی چند ساعت مطالعه برای من لازمه؟ خیلی ممنون از همراهی تون.
من قصد شرکت در آزمون داروسازی امسال رو دارم. اما از بین منابع درسهای درمان که خیلی حجیم هست و سم شناسی رو هنوز نخوندم و بقیه رو هم حتما نیاز به دوره کردن دارم. به نظر شما این فرصت باقیمانده کافیه یا اینکه من خیلی عقبم؟ و اینکه با این شرایط بنظرتون روزی چند ساعت مطالعه برای من لازمه؟ خیلی ممنون از همراهی تون.
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: نگرانی از زمان کم
سلام
میرسید بخونید همه قسمتهای بالینی نیازبه خواندن ندارد
روزی12تا14ساعت
میرسید بخونید همه قسمتهای بالینی نیازبه خواندن ندارد
روزی12تا14ساعت
ببخشید دو تا سوال دیگه هم داشتم:
1- برای درمان شناسی اگه جزوه هایی که کلی تر هستن نسبت به کتاب بخونم کفایت میکنه؟
2- من کتاب شیمی دارویی فوی رو ندارم، فصل آنتی بیوتیکها که جز منابع هست شامل داروهای ضد ویروس، ضد انگل، ضد قارچ، ضد مالاریا و گندزداها هم میشه؟
1- برای درمان شناسی اگه جزوه هایی که کلی تر هستن نسبت به کتاب بخونم کفایت میکنه؟
2- من کتاب شیمی دارویی فوی رو ندارم، فصل آنتی بیوتیکها که جز منابع هست شامل داروهای ضد ویروس، ضد انگل، ضد قارچ، ضد مالاریا و گندزداها هم میشه؟
من براساس تجربه شخصی خودم با احترام به نظر کارشناس محترم با نظر ایشون مخالفم,کاش یک خرده در پاسخهایی که داده میشه وقت گذاشته بشه و با حوصله بیشتر پاسخ داده بشه, در زمانی که داوطلب در استرس تمام کردن یا نکردن درسهاست از 12 تا 14 ساعت مطالعه کردن صحبت بشه میشه مزید بر ناامیدی فرد; معیار به هیچ عنوان کمیت درسی نیست بلکه کیفیت درسی هستش, توی ماه اردیبهشت که رخوت و کسلی خاص خودش رو هم داره تعیین مدت زمان اون هم 12 تا 14 ساعت که با احتساب 8 ساعت خواب و بر اساس روش علمی و پذیرفته شده هر یک ساعت مطالعه 15 دقیقه استراحت عملا فرد نه تنها فرصت شرکت در هیچ برنامه ای رو نداره ,حتی به روز بعد خودش بدهکار هم هست و این نکته رو هم مدنظر داشته باشید که بسیاری از داوطلبین کنکور دکترا یا کارمندند و یا متاهل;پس معیارتون کیفیت مطالعه قرار بدین و نه کمیت اونو و در واقع یک تقسیم بندی رو براساس مطالب داشته باشین و براساس اون مطالعه کنین حالا یا حجم اون روزتوت توی 3 ساعت تموم بشه چه توی 8 ساعت.
بله واقعا منم با نظر شما موافقم؛ نه تنها من استرسم بیشتر شد بلکه فکر میکنم هر کسی هم که داوطلب آزمون داروسازی باشه و این پست رو ببینه نآمید میشه. چون از بین منابع حجیم دارو من گفتم فقط درس درمان مونده ، روزی 14 ساعت که اگه هنوز شروع نکرده بودمم کافی بود. در هر. حال. جناب nima ممنون از راهنمایی خوبتون؛ خیلی کمکم کرد.
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
پاسخ azmoon :
1- خیر بهتره کتاب را خلاصه وار بخوانید
2- بله میتونید از جزواتو کتابهایی که قسمتهایی ازشیمی داروییو پوشش بده استفاده کنید
1- خیر بهتره کتاب را خلاصه وار بخوانید
2- بله میتونید از جزواتو کتابهایی که قسمتهایی ازشیمی داروییو پوشش بده استفاده کنید
پاسخ azmoon:جزوه شیمی دارویی شهید بهشتی رو بخونین،خییییلی خوبه و جواب میده
سلام azii عزیز. منم همین جزوه ها رو خوندم؛ منظورم این بود که آیا مباحث ضد ویروسها و ضد قارچها و... هم جز منابع هست یا فقط آنتی بیوتیکها هستن؟ چون توی کتابهای تست از این میاحث تو فصل آنتی بیوتیکها سوال نیومده.
در ضمن شما برای درمان چی خوندید؟ به نظرتون جزوه های دانشگاه تهران جواب نمیده؟
در ضمن شما برای درمان چی خوندید؟ به نظرتون جزوه های دانشگاه تهران جواب نمیده؟
به آزمون:سلام،من از این موضوع اطلاع ندارم،در مورد جزوه های شهید بهشتی هم تجربه بچه هایی که قبول شدن رو گفتم،درمان هم بازم طبق گفته بچه ها،جزوه ناقصه ولی اگه کنارش کتاب تست اطمینان خونده بشه،تا حدی جواب میده،کتاب درسنامه حجمش زیاده و وقت گیر ولی کامل،در ضمن دوست عزیز من واسه سال بعد برنامه در م،امسال رو نرسیدم بخونم،شما هم با توجه به اینکه فقط درس درمانتون مونده،خییییلی شرایط خوبی دارین،موفق باشید
سلام.درسته که ۱۲ ساعت در روز برای درس خوندن زیاده ولی کلا رشته های وزارت بهداشت برای دکتری حجم درساشون زیاده و با یک دور خوندن هم شاید نشه قبول شد، برای همین ساعتی که کارشناس اموزشی گفتن خیلی هم بیراه نبود.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 3 مهمان