نانوتکنولوزی پزشکی یا فیزیک پزشکی؟
نانوتکنولوزی پزشکی یا فیزیک پزشکی؟
سلام من سال سوم رادیولوژی هستم برای ارشد بین دو رشته نانوتکنولوژی پزشکی و فیزیک پزشکی موندم شما کدوم رو پیشنهاد میکنید بهم و کدوم منابع رو از چه نویسنده ای بخونم؟ کمکم کنید نسبت به آینده ام میترسم خیلی کمکم کنید.ممنون
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: نانوتکنولوزی پزشکی یا فیزیک پزشکی؟
فیزیک پزشکی
فیزیک فقط باید تست بزنید تستهای دیباگران مناسب است.مدرسان شریف هم کتاب داره
برای فیزیک اتمی وهسته ای هم تستهای مهندسی هسته ای راهیان ارشد وکتاب تستهای مشابه مثل پردازش رومیتونید تهیه کنید کلا مباحث فیزیک پزشکی روبیشتر باید تست بزنید البته خواندن منابع اتمی وهسته ای نیز مثل زوانگ مایرهوف واندرسون هم برای شروع لازمه - ریاضی نیکوکار
فیزیک فقط باید تست بزنید تستهای دیباگران مناسب است.مدرسان شریف هم کتاب داره
برای فیزیک اتمی وهسته ای هم تستهای مهندسی هسته ای راهیان ارشد وکتاب تستهای مشابه مثل پردازش رومیتونید تهیه کنید کلا مباحث فیزیک پزشکی روبیشتر باید تست بزنید البته خواندن منابع اتمی وهسته ای نیز مثل زوانگ مایرهوف واندرسون هم برای شروع لازمه - ریاضی نیکوکار
سلام.می خواستم بپرسم که دیباگران فقط کتاب تسته؟؟یعنی من برم کتابفروشی و بگم که کتاب تست دیباگران فیزیک عمومی رو بدید؟یا فیزیک هسته ای راهیان ارشد اینم کتاب تسته؟
با سلام.
من اين كتابا رو دارم.ديباگران و را هيان هر دو هم درسنامه دارن و هم تست.
يك نكته مفيد در مورد كتاب تست هسته اي راهيان اينه كه بايد بيشتر روي مسايلش وقت بذاري تا متن تئوريش.وقتي تست هاي سال گذشته ي هسته اي رو بزني متوجه ميشي كه متن هاي كليدي كدوما هستن.در كل بيشتر تست مسايل هسته اي رو بزن.
موفق باشيد.
من اين كتابا رو دارم.ديباگران و را هيان هر دو هم درسنامه دارن و هم تست.
يك نكته مفيد در مورد كتاب تست هسته اي راهيان اينه كه بايد بيشتر روي مسايلش وقت بذاري تا متن تئوريش.وقتي تست هاي سال گذشته ي هسته اي رو بزني متوجه ميشي كه متن هاي كليدي كدوما هستن.در كل بيشتر تست مسايل هسته اي رو بزن.
موفق باشيد.
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بله-بله هردوتسته
میشه کلا منابع فیزیک هسته ای و تمی رو بگین.
این منابعی که احیانا معرفی می کنید رو باید بصورت کامل بخونیم یا از هر کتاب مباحث خاصی رو باید بخونیم؟
این منابعی که احیانا معرفی می کنید رو باید بصورت کامل بخونیم یا از هر کتاب مباحث خاصی رو باید بخونیم؟
تست مهندسی هسته ای راهیان ارشد همون کتاب دو جلدی منظورتونه؟؟جلد اول اصغر حدادی و جلد دوم بهرام نژاد و الیاسی؟؟هر دو جلد رو باید بخونم؟؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
کتابهای زوانگ ، اندرسون ومایرهوف
هرسه باید خونده بشه
یک جلدیه شاید جدیدا دوجلدشده
هرسه باید خونده بشه
یک جلدیه شاید جدیدا دوجلدشده
-
little prince
میشه با دلیل بگین چرا بین نانو و فیزیک پزشکی برای بچه های رادیولوژی فیزیک پزشکی رو انتخاب میکنین؟
نانو ظرفیت محدودی داره ولی برای کسانی که وقت کافی دارن دست یافتنیه اما بازار کار فیزیک پزشکی تاحدود زیادی پر شده.ممنون میشم دلیل مشاور عزیز رو بدونم
نانو ظرفیت محدودی داره ولی برای کسانی که وقت کافی دارن دست یافتنیه اما بازار کار فیزیک پزشکی تاحدود زیادی پر شده.ممنون میشم دلیل مشاور عزیز رو بدونم
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
ماهمچین انتخابی رونکردیم هردو رشته ازنظر سختی براتون دریک حده هرکدام روکه دوست دارید بخونید
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 72 مهمان