لیسانس به پزشکی
لیسانس به پزشکی
سلام اطمینان دارید که در سال 93 وبرای سال تحصیلی 94-95ازمون لیسانس به پزشکی برگزار میشه?تو سایت که زده سال گذشته اخرین بار بوده !!!منبع خبرتون چیه?یعنی میشه با اطمینان شروع به خوندن کرد??
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: لیسانس به پزشکی
کدوم سایت زده که آخرین باره؟
دو ماه پیش توسایت علوم پزشکی خوندم ....
تو سایت خود دانشگاه تهران هم خبری از ازمون برای سال اینده نیست
امسال هم شرایطش خیلی سخته از 20نفر قبولی فقط 10نفر میخواهند وباید مدرک زبان رو زمان ثبت نام داشته باشی . حالا منبع خبری شما چیه ؟؟؟
من لیسانس مامایی دانشگاه تهرانم بین این ازمون وکنکور مجدد موندم به نظرتون چکارکنم؟؟؟؟
تو سایت خود دانشگاه تهران هم خبری از ازمون برای سال اینده نیست
امسال هم شرایطش خیلی سخته از 20نفر قبولی فقط 10نفر میخواهند وباید مدرک زبان رو زمان ثبت نام داشته باشی . حالا منبع خبری شما چیه ؟؟؟
من لیسانس مامایی دانشگاه تهرانم بین این ازمون وکنکور مجدد موندم به نظرتون چکارکنم؟؟؟؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
نه هنوز مشخص نیست پارسال هم میگفتند برگزارمیشه که شد
این آزمونو با ارشد مرتبط بااین آزمونو بخونید بهتره
این آزمونو با ارشد مرتبط بااین آزمونو بخونید بهتره
سلام یعنی با چه ارشدی ??? من بیشتر علاقه دارم دوباره کنکوربدم برای دندان پزشکی ایا این کار بهتر نیست???هرچند که برای دوباره سراسری خوندن باید هزینه بدم چون کارشناسی روزانه بودم....
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
مثلا آناتومی تغذیه و...
باکسانی که در حال تحصیل دراین رشته هستند بهتره مشورت کنید از نظر ما نه بهتر نیست
باکسانی که در حال تحصیل دراین رشته هستند بهتره مشورت کنید از نظر ما نه بهتر نیست
ببخشید ولی من علاقه ای به این رشته ها ندارم همچنین دوستانی در این رشته ها دارم که ناراصی هستند ارشد رشته خودم که بهتره!! ولی حرف من اینه کهاین رشته ها اینده چندانی ندارند مگر تدریس پس بهتر نیست از اول رو یه رشته ای سرمایه گذاری کرد که اینده داره?????
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
پزشکی هم مشکلات خودشو داره
بازگشت به “آزمونهای مختلف وسوالات متفرقه”
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان