تهران بهشتی ایران رجایی
خوبه توتهرانا آخربزنید

ارشد پرستاری
- 
				hebe.nurse

Re: ارشد پرستاری
مشاور من روز 6 ام انتخاب شهر کردم و پرینت گرفتم
از اون روز تا الان انتخابامو تغییر دادم و تا صفحه چاپ باز میشه و ثبت هم میشه اما چاپ نکردم . حالا ینی تایید شده یا باید دوباره پرینت بگیرم؟؟؟؟؟ اخه فردا جمعه نمی تونم پرینت بگیرم.

از اون روز تا الان انتخابامو تغییر دادم و تا صفحه چاپ باز میشه و ثبت هم میشه اما چاپ نکردم . حالا ینی تایید شده یا باید دوباره پرینت بگیرم؟؟؟؟؟ اخه فردا جمعه نمی تونم پرینت بگیرم.
- 
				کارشناس آموزشی
 - مدیر سایت

نه نیازی نیست

- 
				hebe.nurse

با سلام
1-کارشناس محترم شما میدونید آیا این ظرفیت مازاد که همون بین الملل محسوب میشه ، در صورت قبولی و نرفتن محرومیت یکساله داره یا نه؟؟؟؟؟؟
اخه میگن چون پردیس بین الملل شده ینی مستقل شده و اسما هم تغییر کرده ممکنه محرومیت داشته باشه. این درسته؟
2- من شنیدم پارسال ازاد هم محرومیت یکساله در ازمون ارشد بهداشت داشته. ینی از ی نفر که محروم شده بود شنیدم. این واقعا صحت داره؟؟؟؟

1-کارشناس محترم شما میدونید آیا این ظرفیت مازاد که همون بین الملل محسوب میشه ، در صورت قبولی و نرفتن محرومیت یکساله داره یا نه؟؟؟؟؟؟
اخه میگن چون پردیس بین الملل شده ینی مستقل شده و اسما هم تغییر کرده ممکنه محرومیت داشته باشه. این درسته؟
2- من شنیدم پارسال ازاد هم محرومیت یکساله در ازمون ارشد بهداشت داشته. ینی از ی نفر که محروم شده بود شنیدم. این واقعا صحت داره؟؟؟؟
- 
				کارشناس آموزشی
 - مدیر سایت

خیرنداره
خیر
خیردانشگاههایی که شهریه دراهستند محرومیت ندارند

خیر
خیردانشگاههایی که شهریه دراهستند محرومیت ندارند
- 
				hebe.nurse

سلام کارشناس عزیز
من پرستاری توانبخشی ایران قبول شدم
)
خیلی ممنونم از راهنمایی ها و کمکاتون. من حتی واسه منابع هم خیلی ازتون راهنمایی گرفتم. ی تشکر ساده جبران زحماتتون نمیشه. پس از خدا میخوام عوضشو با بهترین ها بهتون بده. ایشالا موفق تر از همیشه به کارتون ادامه بدید.
ممنوووووونم مشاورای خوبم.
من همچنان واسه دکترا مزاحمتون میشم:)

من پرستاری توانبخشی ایران قبول شدم
خیلی ممنونم از راهنمایی ها و کمکاتون. من حتی واسه منابع هم خیلی ازتون راهنمایی گرفتم. ی تشکر ساده جبران زحماتتون نمیشه. پس از خدا میخوام عوضشو با بهترین ها بهتون بده. ایشالا موفق تر از همیشه به کارتون ادامه بدید.
ممنوووووونم مشاورای خوبم.
من همچنان واسه دکترا مزاحمتون میشم:)
- 
				کارشناس آموزشی
 - مدیر سایت

خیلی ممنون 
با آرزوی موفقیت درمراتب بالاتر برای شما

با آرزوی موفقیت درمراتب بالاتر برای شما
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 12 مهمان