دکترای تخصصی
-
somayehmir
دکترای تخصصی
با سلام .. من ارشد شیمی معدنی دارم .... میتونم تو گرایشای نانوتکنولوژی پزشکی ، بهداشت محیط و دکترای داروسازی نانو دارو ، داروسازی هسته ای ، زیست مواد دارویی شرکت کنم ..کدوم بهتره از لحاظ بازار کار و شانس قبولی ؟ ..دکترای بهداشت محیط کجاها میتونه مشغول بکار بشه ... تو رو خدا زود جواب بدین .... ازمون داروسازی نمره منفی داره ؟ تخصصی علوم پزشکی چطور؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: دکترای تخصصی
میتونیدتو گرایشای نانوتکنولوژی پزشکی ،دکترای داروسازی نانو دارو ، داروسازی هسته ای ، زیست مواد دارویی شرکت کنید .نانو دارو بهتره از لحاظ بازار کار و زیست مواد دارویی شانس قبولیتون بیشتره- نمره منفی نداره -تخصصی علوم پزشکی داره
-
somayehmir
با سلام ارشد معدنی دارم .. دکترای تخصصی بهداشت محیط خوبه برا امتحان ؟ شانس قبولیش چقده ؟ نسبت به رشته های دارو سازی ؟ بازار کار و اینده کاریش چطور خوبه ؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
نمیتونید شرکت کنید
-
somayehmir
سلام ..ولی تو اطلاعیه جدید سایت آموزش پزشکی ذکر شده که همه گرایشای شیمی میتونن امتحان بدن ...شانس قبولیش چقده ؟ نسبت به رشته های دارو سازی ؟ بازار کار و اینده کاریش چطور خوبه ؟ ...لطفا زود جواب بدین ..ممنونم
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بله درسته ازاطلاعیه خبرنداشتیم
ازداروسازی خیلی سختتره -برای هیئت علمی شدن رشته خوبیه ولی درکل داروسازی بهتره براتون
ازداروسازی خیلی سختتره -برای هیئت علمی شدن رشته خوبیه ولی درکل داروسازی بهتره براتون
سلام
من امسال میخام دکترا علوم سلولی کاربردی شرکت کنم اما برا جنین و بافت و هماتو بیسی ندارم میشه منابعی که میتونه تو این وقت کم بهم کمک کنه معرفی کنید؟
من امسال میخام دکترا علوم سلولی کاربردی شرکت کنم اما برا جنین و بافت و هماتو بیسی ندارم میشه منابعی که میتونه تو این وقت کم بهم کمک کنه معرفی کنید؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
انتشارات میر یکسری کتابهای خلاصه دراین زمینه ها داره
-
علوم جانوری
سلام. من ارشد علوم جانوری هستم. قصد دارم دکتری وزارت بهداشت هم شرکت کنم. برای رشته ی ایمونولوژی چقدر شانس هیئت علمی شدن خواهم داشت؟
وضعیت فیزولوژی پزشکی و بیولوژی تولید مثل چطوره؟
ممنون
وضعیت فیزولوژی پزشکی و بیولوژی تولید مثل چطوره؟
ممنون
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
شانس هیئت علمی شدنش زیاده
فیزولوژی شانس قبولیش بالاتره اونای دیگه سخته
فیزولوژی شانس قبولیش بالاتره اونای دیگه سخته
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 72 مهمان