من دکتری حرفه ای دامپزشکی خوندم(ترم آخرم) و امسال دکتری پزشکی مولکولی شرکت کردم(دعوت به مصاحبه شدم).
برای اطلاع از تعداد پذیرش رشته های مختلف در سالهای قبل میتونید به sanjeshp.ir مراجعه کنید ولی تعداد شرکت کننده رو در هیچ جایی نیاوردند.
بنظرم بهتره دنبال علاقتون باشید چون میشه گفت حیطه فعالیت دو رشته مشابه هم هستند ولی پزشکی مولکولی همونطور که از اسمشم مشخصه بیشتر مولکولی تر هست و بنا به گفتتون که به بیو یا ژن علاقه دارید براتون بهتره. ولی مزیت سلولی مولکولی ظرفیت پذیرش پایینشه! حال خودتون باید بررسی کنید ببینید چیکار کنید بهرته و هیچ مشاوری نمیتونه براتون تعیین رشته کنه.
سلول کاربردی
Re: سلول کاربردی
با سلام و خسته نباشید اطلاعات مفید وجامعی دارین که از اشتراک گذاریشون ممنونم.حقیقتا اگه مسیولین وزارت بهداشت چن سال پیش از ابتدا درس سلولی مولکولی رو برا پ مولکولی میذاشتن قطعا من انتخابم همون می بود والان دکترا رو داشتم میگرفتم متاسفانه امسال منابعش عوضش که من این اواخر بعد امتحان دیدمش با این حال چون من از شهرستانهای دور از تهرانم خوندن سلول کاربردی برام وقت گیر و چون کارش فقط در پژوهشکده هاس ریسک بالا داره اما چون شهرستانهای نزدیک محل سکونتم پ مولکولی را دارن واگه پ مولکولی بتونه تو ازمایسگاهای تشخیصی در بخش مولکولی کار کنه برام پ مولکولی قطعا بهتر از سل کاربردیه.حالا موندم چکارکنم انصافا سل کاربردی هم رشته جالبیه.سل کاربردی همون سل تراپی یا درمان با سلولهاست اما چقد تو این مملکت مدرک گرا جاشو باز کنه و کاربرد داشته باشه الله و اعلم.پ مولکولی هم تشخیص و درمان درسطح مولکولی که این هم تو جامعه ای که خیلی از مشکلات و هزینه های زیاد درمانش بخاطر عدم رعایت اصول اولیه بهداشته بنظرم معنی و کاربردش خیلی سخته.حالا بیا به انسانی که از رو تنبلی میگه مسواک برا دندونها بده حالی کنی که مثلا سل سیگنالینگ فلان سلولت مشکل داره که مثلا دچار دیابت شدی یکم که نه خیلی عجیبه.با همه این اوصاف جالبی این دوتا رشته در محتوای علمیشونو وگرنه اینده ش در جامعه ماها کاملا مبهمه.اگه کسی نظری داره به اشتراک بزاره.باسپاس فراوان از همه شما جوونها بویژه کارشناسان عزیز و گلچین . مارو هم مستفیذ بفرمایید از نظراتتون
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان