باسلام
وتشکر از اطلاعات ارزنده ای که باما دادید البته درخصوص ظرفیتها که خودسنجش اعلام کرده ومشخصه شاید همکار ما اشتباه کرده- درخصوص درصداتون
کلیات 45
مبانی مدیریت 45
سازمان 53
اقتصاد 11
زبان 13
با این درصدا بنظر بعیده رتبه 70 چون تعداد شرکت کننده 1800 نفره
درخصوص بازارکار هم این رشته برای گروه پرستاری مناسبه که دربیمارستان استخدام باشند و بااین رشته ارتقایابند برای افراد دیگر بازارش معمولیه
باتشکر از نظرلطفتون
ظرفیت پذیرش
-
arman.2020
Re: ظرفیت پذیرش
سلام مجدد.خدمت شما عزیزان.
چه اشکالی داره؟ همه آدما اشتبه میکنن...فقط هدف این بود که دوستان دچار سردرگمی نشن و مشاوران عزیز آگاهی داشته باشن.
اون درصدایی رو هم که فرستادم خدمتتون درست بودن.رتبه ام 70 شد بدون سهمیه.
دلیلش هم اینه که امسال چیدمان سوالا خیلی افتضاح بود(جواب صحیح اکثر به قریب سوالا گزینه ها الف بود)...به همین دلیل ضریب خطای داوطلبا بالا میره و رقابت خیلی فشرده میشه.
شاید دلیلی که من 70 شدم همین باشه.
جهت بازا کار هم عرض کنم خدممتون که بله شما درست میفرمایید.رشته برای افراد استخدام بسیار عالی میباشد.
تشکر از وقتی که برای ما میزارید.
چه اشکالی داره؟ همه آدما اشتبه میکنن...فقط هدف این بود که دوستان دچار سردرگمی نشن و مشاوران عزیز آگاهی داشته باشن.
اون درصدایی رو هم که فرستادم خدمتتون درست بودن.رتبه ام 70 شد بدون سهمیه.
دلیلش هم اینه که امسال چیدمان سوالا خیلی افتضاح بود(جواب صحیح اکثر به قریب سوالا گزینه ها الف بود)...به همین دلیل ضریب خطای داوطلبا بالا میره و رقابت خیلی فشرده میشه.
شاید دلیلی که من 70 شدم همین باشه.
جهت بازا کار هم عرض کنم خدممتون که بله شما درست میفرمایید.رشته برای افراد استخدام بسیار عالی میباشد.
تشکر از وقتی که برای ما میزارید.
درود بر شما
ما وظیفه داریم براساس دفترچه امسال وزارت بهداشت پاسخگوی سوالات باشیم ، بازار کار این رشته نسبت به بقیه رشته ها خوبه البته زمینه فعالیت رو قابلیت ها و توانایی های شخص، مشخص میکنه بهر حال از توجه شما ممنونم
ما وظیفه داریم براساس دفترچه امسال وزارت بهداشت پاسخگوی سوالات باشیم ، بازار کار این رشته نسبت به بقیه رشته ها خوبه البته زمینه فعالیت رو قابلیت ها و توانایی های شخص، مشخص میکنه بهر حال از توجه شما ممنونم
سلام خسته نباشید من رتبم در ارشد مدیریت خدمات بهداشتی 20 شده اگه ارشدمو بگیرم میتونم ارتقا پیدا کنم یا اینکه ارتقا فقط برای پرستارا هست؟ رشته کارشناسیم فناوری اطلاعات سلامته.
ببخشید میتونم مدیر بیمارستان بشم یا مدیریت بیمارستان همچنان با پزشکاست؟
درود بر شما
ما براساس دفترچه وزارت بهداشت امسال پاسخگو هستیم
بازار کار رشته مدیریت خدمات بهداشتی خوبه نسبت به رشته های دیگه ، البته هر کسی با توجه به قابلیت ها و توانایی های خودش جذب میشه و آینده کاری اش رو میسازه
موفق باشید
ما براساس دفترچه وزارت بهداشت امسال پاسخگو هستیم
بازار کار رشته مدیریت خدمات بهداشتی خوبه نسبت به رشته های دیگه ، البته هر کسی با توجه به قابلیت ها و توانایی های خودش جذب میشه و آینده کاری اش رو میسازه
موفق باشید
ببخشید جواب سوال اولمو ندادید اگه ارشد مدیریت خدماتو بگیرم میتونم ارتقا شغلی در کارم پیدا کنم یا اینکه ارتقا فقط برای پرستارا هست؟ رشته کارشناسیم فناوری اطلاعات سلامته.
درود بر شما
دوست عزیز شما با این رتبه قبولیتون روزانه 100% میباشد ، روزانه کل کشور هشتاد و خرده ای برمیداره ، تو تهران قبول نمیشی اما احتمال زیاد بین الملل قبول شی
بازار کار در این رشته در مقطع دکتری بیشتر از ارشد می باشد ولی باز هم با این حال به توانایی ها و قابلیت های خودتون بستگی داره
دوست عزیز شما با این رتبه قبولیتون روزانه 100% میباشد ، روزانه کل کشور هشتاد و خرده ای برمیداره ، تو تهران قبول نمیشی اما احتمال زیاد بین الملل قبول شی
بازار کار در این رشته در مقطع دکتری بیشتر از ارشد می باشد ولی باز هم با این حال به توانایی ها و قابلیت های خودتون بستگی داره
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
با سلام
اگر شرایط سنی استخدام را داشته باشید می توانید در بخش های اداری بیمارستان ها مشغول به کار شوید.
اگر شرایط سنی استخدام را داشته باشید می توانید در بخش های اداری بیمارستان ها مشغول به کار شوید.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 3 مهمان