با سلام
میخواستم بدونم امتحان زبان وزارت بهداشتMHLE چطوره؟رشته من فنی هست میخوام دکترا وزارت بهداشت امتحان بدم.آیا کلمات استفاده شده در آزمون خیلی تخصصی پزشکی هست؟سایر رشته ها از پسش بر میان؟این امتحان آسونتره یا تولیمو؟چه منبعی واسه لغات تخصصی و تکنیکها پیشنهاد میدید؟
تا الان هیچکدوم از سوالات من رو جواب ندادید!!ممنون میشم پاسخ بدید.
زبان MHLE
Re: زبان MHLE
درود بر شما
پیشنهاد من به شما بخاطر اینکه پیش زمینه نداری و رشته های پزشکی زبان شون کاملا تخصصی هستش ، شرکت در کلاس هستش
اگر امکانش براتون فراهم نیست ، میتونی از بسته های آموزشی استفاده کنی که شامل گرامر ، تاکتیک ؛ ریدینگ ، و سی دی برای تلفظ هستش . موفق باشی
پیشنهاد من به شما بخاطر اینکه پیش زمینه نداری و رشته های پزشکی زبان شون کاملا تخصصی هستش ، شرکت در کلاس هستش
اگر امکانش براتون فراهم نیست ، میتونی از بسته های آموزشی استفاده کنی که شامل گرامر ، تاکتیک ؛ ریدینگ ، و سی دی برای تلفظ هستش . موفق باشی
با سلام ممنون از پاسخ شما
متاسفانه شرایط شرکت در کلاسهارو ندارم.چطوری باید بسته ها رو تهیه کنم؟چه کتابایی هست؟خودم دارم کتاب لانگ من تافل رو میخونم کافی هست؟.آیا چیزی جز اینه؟بیشتر نگران لغات تخصصی و ریدینگ هستم.
متاسفانه شرایط شرکت در کلاسهارو ندارم.چطوری باید بسته ها رو تهیه کنم؟چه کتابایی هست؟خودم دارم کتاب لانگ من تافل رو میخونم کافی هست؟.آیا چیزی جز اینه؟بیشتر نگران لغات تخصصی و ریدینگ هستم.
-
مشاور معین
با سلام
بسته ی آموزشی زبان کامل است و هردو آزمون MHLE و تولیمو را پوشش می دهد .
برای تهیه بسته آموزشی و مشاوره می توانید با موسسه تماس بگیرید.
021-88940740-41
بسته ی آموزشی زبان کامل است و هردو آزمون MHLE و تولیمو را پوشش می دهد .
برای تهیه بسته آموزشی و مشاوره می توانید با موسسه تماس بگیرید.
021-88940740-41
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 19 مهمان