بسته آموزشی جامع داروسازی نه بصورت گرایشی

آهودشتی

بسته آموزشی جامع داروسازی نه بصورت گرایشی

پستتوسط آهودشتی » یک شنبه 15 شهریور 1394, 6:28 am

سلام وقتتون بخیر
ببخشید میخواستم بدونم برای تهیه جزوه برای دکترای تخصصی دارو با چه شماره ای باید تماس بگیرم؟
در ضمن میخواستم بدونم الان پکیجی قابل اراِیه با همین دروس جامع یعنی تنها ( دارویی-فارماسیوتیکس-داروسازی بالینی-فارماکولوژی و سم شناسی-فارماکوگنوزی و بیوتکنولوژی) تو سایتتون دارین؟؟
از یک طرف جامع شدن آزمونو در مواد امتحانی و ضرایب مربوط به هر گرایش رو لحاظ کردین از یک طرف بسته های آموزشیتون با پارسال فرقی نداره!!!آخه الان دیگه گرایشهای مختلف معنایی نداره که بفرض دارویی رو انتخاب کنم!!!در هرحال بایست این دروس( دارویی-فارماسیوتیکس-داروسازی بالینی-فارماکولوژی و سم شناسی-فارماکوگنوزی و بیوتکنولوژی) خونده بشه و من پکیجی با این دروس پیدا نمیکنم!!!!لطفا خواهشا راهنماییم کنین چون قصد خرید مجموعه جامع دارو را دارم
الان که آزمون جامع شده دیگه جزوات گرایش ها بطور جداگانه چه اهمیتی داره؟؟؟مگه غیر اینه که الان با هر گرایشی که دوست داشته باشیم قبول شیم بایست یه سری دروس مشخص و ثابتی رو بخونیم؟؟؟خب الان چطور بایست چنین پکیجیو انتخاب کنیم وقتی نیست تو سایتتون؟؟؟
الان جزوات مثلا گرایش هسته ای و دارویی چه فرقی با هم دارن وقی فقط ضرایب دروس فرق میکنه!!!
لطفا بهم جواب بدین من حسابی گیج شدم

مشاور معین

Re: بسته آموزشی جامع داروسازی نه بصورت گرایشی

پستتوسط مشاور معین » یک شنبه 15 شهریور 1394, 2:30 pm

با سلام
بسته ی آموزشی رشته های داروسازی براساس دفترچه امسال تهیه شده و همه منابع امتحانی را شامل می شود .
برای تهیه بسته های آموزشی میتوانید با این شماره تماس بگیرید:41-02188949740

آهودشتی

پستتوسط آهودشتی » یک شنبه 15 شهریور 1394, 6:10 pm

ببخشید اصلا واضح جواب نمیدین!!!
منظورتون چیه دقیقا؟؟؟؟در واقع باید همه پکیج هاتون از لحاظ محتوا یکسان باشن در هر گرایشی!آیا همینطوره یا خیر؟؟؟

مشاور معین

پستتوسط مشاور معین » دو شنبه 23 شهریور 1394, 11:04 am

با سلام
از امسال چون گرایش را انتخاب نمی کنید همه ی دروس امتحانی بین تمام گرایش ها مشترک است ، جزوات هم بر همین اساس تهیه شده وهمه ی گرایش ها را در بر می گیرد.

royapirahansiyah

پستتوسط royapirahansiyah » چهار شنبه 25 شهریور 1394, 6:02 am

سلام ما الان 4 نفریم میخواییم جزوات معین گرایش داروسازی رو شریکی با هم بخریم
به دلیل هزینه بالا
اگه تنایل داشتین ایمیل بزنین
royapirahansiyah@gmail.com

بازگشت به “دکترای تخصصی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان