بچه ها خواهشا شایعه پراکنی نکنید
اگه کنکور ساا دیگه برگزار نشه در حق خیلی ها اجحاف میشه، اگه قطعیه باید اعتراض کنیم، لطفا کسانیکه اطلاع دقیق دارن بیان بگن چه خبره و تکلیف کنکور سال دیگه چی میشه
تغییر زمان آزمون
Re: تغییر زمان آزمون
من زنگ زدم سنجش پزشکی گفت هنوز تصویب نشده ولی اگه تصویب شه میفته برا اردیبهشت 96 جدن دیگه دارم روانی میشم سر این آزمون
شورشو در آوردن دیگه
خب کی قراره تصویب بشه؟ یعنی ما همسنطور باید بلاتکلیف بمونیم؟
چه راحت با این بی برنامگی ها با آینده و وقت جوونای مملکت بازی میکنن
خب کی قراره تصویب بشه؟ یعنی ما همسنطور باید بلاتکلیف بمونیم؟
چه راحت با این بی برنامگی ها با آینده و وقت جوونای مملکت بازی میکنن
پارسال هم چقد اذیتمون کردن.جدن بی برنامه تر از وزارت بهداشت ندیدم.همه انگیزمون رو گرفتن.
من تهران نیستم وگرنه اگه میشد تعداد زیادی از بچه ها حضوری میرفت وزارت بهداشت پیش مسوولای بالاتر خیلی خوب میشد.لااقل میفهمیدن ما واقعا داریم اذیت میشیم
من تهران نیستم وگرنه اگه میشد تعداد زیادی از بچه ها حضوری میرفت وزارت بهداشت پیش مسوولای بالاتر خیلی خوب میشد.لااقل میفهمیدن ما واقعا داریم اذیت میشیم
با این شماره تماس بگیرید
02181452516
02181452516
بعدش میگن چرا طرف میره خارج واسه اینه که برا اینده و وقت جووناشون ارزش قایلن ، همه عمره ما جوونا به درس خوندن گذشت، کار کردن هم یعنی بیگاری کشیدن از، ما جوونا با درامد پایین، اخه این چه وضعشه من اعصاب ندارما من علوم اعصاب خوندم خودم دارم دیوونه میشم
حداقل کارشناس محترم شما هم یه چیزی به اون مسولا از طرف ماها بگین، من دیگه تحمل یکسال تو خونه نشستن ندارمممم
حداقل کارشناس محترم شما هم یه چیزی به اون مسولا از طرف ماها بگین، من دیگه تحمل یکسال تو خونه نشستن ندارمممم
-
mohammad4326
خدایا چرا اخه.باورم نمیشه من تمام برنامه ریزیهام به هم خورد.چه قدر بی برنامگی. دغدغه ی بزرگ من جامع شدن بود اینم شدش قوزه بالا قوز. بچه ها همت کنید یه بارم که شده حرفمونو به کرسی بنشونیم.اگه اینطور باشه من بیخیال کنکور میشم میشینم ایلتس میخونم و میرم اونور. بیایید تماس بگیریم.اونایی هم که مثل من تهرانن قرار بزاریم بریم دفترخونه یا وزارت بهداشت اعتراض کنیم به شرایط جدید
من اگه تهران بودم حتمن میومدم.بنظرم این دفعه باید یجوری اعتراضمون رو برسونیم و بفهمن که ما دارن با ایندمون بازی میکنن.
یکی از دوستان پیشنهاد دادن که یه کمپین تشکیل بدیم در اعتراض به تغییر ازمون و نحوه اطلاع رسانی وزارت بهداشت.بنظر من که فکر خوبیه
یکی از دوستان پیشنهاد دادن که یه کمپین تشکیل بدیم در اعتراض به تغییر ازمون و نحوه اطلاع رسانی وزارت بهداشت.بنظر من که فکر خوبیه
دقیقا من هم اگه آزمون بیفته اردیبهشت 96 دیگه کنکور نمیدم و برای خارج رفتن اقدام میکنم. واقعا چطور میتونن انقدر راااحت با وقت و آینده ی ما بازی کنند؟ واقعا دیواانه شدم، آدم صبح که از خواب بیدار میشه میبینه به قانون جدید تصویب شده
چطوری کمپین تشکیل بدیم؟ کجا؟
و اینکه من پایه هستم که همه بریم و اعتراض خودمون رو اعلام کنیم نه اینکه کنار گود بشینیم و بگیم لنگش کن، همه باید با هم اعتراضمون رو اعلام کنیم.
چطوری کمپین تشکیل بدیم؟ کجا؟
و اینکه من پایه هستم که همه بریم و اعتراض خودمون رو اعلام کنیم نه اینکه کنار گود بشینیم و بگیم لنگش کن، همه باید با هم اعتراضمون رو اعلام کنیم.
باید یه تاپیک تشکیل بدیم و دوستان تهرانی همه یک روز رو تعیین کنیم که بریم وزارتخونه
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان