بچه های شیمی

MASTANEH

بچه های شیمی

پستتوسط MASTANEH » سه شنبه 3 آذر 1394, 6:19 am

سلام خدمت همگی
کسی از بچه های شیمی هست که امسال تو ازمون داروسازی شرکت کرده باشه
به نظرم آزمون خیلی آسون بود و به تبع واسه داروسازها خیلی بیشتر
پس با توجه به اینکه امتحان جامع شده پس تو همه گرایشها خواه ناخواه داروسازها رتبه های بالا رو میارن
و با توجه به تعداد کم پذیرش تو هر گرایش دیگه شانس زیادی واسه بچه های شیمی نمیمونه
پس خیلی راحت دارن عملا ما بچه های شیمی رو حذف میکنن
خیلی بی انصافیه
کسی از بچه های شیمی هست که جوا بده
شماها امتحان امسالو چطور دادید
کلید سوالات که خیلی اشتباه داشت اشتباهات واضح
آیا رسیدگی میکنن

مشاور معین

Re: بچه های شیمی

پستتوسط مشاور معین » سه شنبه 3 آذر 1394, 2:00 pm

با سلام
کلید اولیه معمولا اشتباه دارد باید تا کلید نهایی صبر کنید.

negarf

پستتوسط negarf » سه شنبه 3 آذر 1394, 3:32 pm

سلام
من امسال امتحان دادم ولی به نظرم خیلی آسون نبود........ صد در صد برا داروسازا بهتر بود اما من بعد از کنکور با یه داروساز صحبت میکردم اونا هم مثل بقیه بعضی درسارو خوب زدند بعضیارو کم. به نظرم در مورد نتایج نمیشه نظر داد چونکه شرایط فرق کرده. ولی اینطور که شنیدم انگار هرکی 50%میانگین بزنه دعوت میشه درسته؟
فکر کنم اینطور که شما میگید امتحانتونو خیلی خوب دادید؟

phd 94

پستتوسط phd 94 » سه شنبه 3 آذر 1394, 5:59 pm

سلام بعد از امتحان همه میگفت آسون بود اما بعد از اومدن پاسخنامه اینجوری نظرات اوناییکه من می شناختم نبود البته خوب ادمای مختلف با هم فرق داره من با داروسازی تهران صحبت کردم به نظر می رسه اکثر بچه ها با توجه به ضریب گرایشی که می خواستن خوندن وبا توجه به اینکه ضریب فرق داره و دوازده نمره کل حساب میشه امسال واقعا باید منتظر نتیجه بود باید 50 درصد نمره نفر اول رو بیارید به شرطی که از سی درصد نمره کل کمتر نباشه

مشاور معین

پستتوسط مشاور معین » پنج شنبه 5 آذر 1394, 6:26 am

با سلام
به دلیل اینکه امسال اولین سالی بود که آزمون به صورت مجموعه ای آزمون برگزار شد بهتر است تا اعلام نتایج قطعی صبر کنید.

sarahf

پستتوسط sarahf » شنبه 7 آذر 1394, 9:19 am

سلام عرض میکنم خدمت همه دوستان من سومین بار بود آزمون دادم دوسال با نمره ١۶١،١۶۵تو داروسازی هسته ای مرحله اول قبول شدم ولی متاسفانه تو مصاحبه خیلی بهم کم دادن فارغ اتحصیل دانشگاه تهران پروژه ام تو دانشکده داروسازی و سنتز دارو کار کرده بودم ولی بازم بی انصافی کردن,تو این آزمون واسه بچه های شیمی هیچ پیش بینی رو نمیشه کرد حتی اگه نمره اول باشی ,آزمون امسال بنظرم شرکت کننده خیلی کم بود سالهای پیش تا هزار نفر هم رسیده بود ولی امسال تهران کلا ٣٠٠نفر بود,فک نمیکنم داروسازها امتحانشونو خوب داده باشن ,در حد معمولی بوده به هرحال استرس نداشته باشیدهیچی دسته خودمون نیست مصاحبه هم اصلا علمی نیست خیلی الکیه

sarahf

پستتوسط sarahf » شنبه 7 آذر 1394, 9:21 am

سلام عرض میکنم خدمت همه دوستان من سومین بار بود آزمون دادم دوسال با نمره ١۶١،١۶۵تو داروسازی هسته ای مرحله اول قبول شدم ولی متاسفانه تو مصاحبه خیلی بهم کم دادن فارغ اتحصیل دانشگاه تهران پروژه ام تو دانشکده داروسازی و سنتز دارو کار کرده بودم ولی بازم بی انصافی کردن,تو این آزمون واسه بچه های شیمی هیچ پیش بینی رو نمیشه کرد حتی اگه نمره اول باشی ,آزمون امسال بنظرم شرکت کننده خیلی کم بود سالهای پیش تا هزار نفر هم رسیده بود ولی امسال تهران کلا ٣٠٠نفر بود,فک نمیکنم داروسازها امتحانشونو خوب داده باشن ,در حد معمولی بوده به هرحال استرس نداشته باشیدهیچی دسته خودمون نیست مصاحبه هم اصلا علمی نیست خیلی الکیه

sarahf

پستتوسط sarahf » شنبه 7 آذر 1394, 9:23 am

مشاور معین

پستتوسط مشاور معین » شنبه 7 آذر 1394, 1:59 pm

سلام
با تشکر از شما
موفق باشید

nasim-mmm

پستتوسط nasim-mmm » شنبه 7 آذر 1394, 3:38 pm

بچه ها اگه اعتراضی دارید نسبت به تصمیمای وزارت بهداشت فردا جلو وزارت بهداشت دانشجوهای ارشد و دکترا برا قانون دکترای پژوهشی میخوان تجمع کنن دوباره.
میتونید برید و حرفاتون رو بزنید

ساعت ۱۰:۳۰ صبح
یکشنبه ۸ آذر ماه ۱۳۹۴

مقابل درب اصلی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی.
تهران، شهرک قدس، بلوار فرحزادی، بلوار ایوانک

بازگشت به “دکترای تخصصی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان