ذکر رشته میانگین و نتیجه
Re: ذکر رشته میانگین و نتیجه
ممنون مژده خانم
سلام بچه ها با امسال دیگه مثل سالهای پیش نیست که ما درصد حساب کنیم و نمره تراز کل حساب میشه
نحوه محاسبه : فرضا در س تغذیه با ضریب 5 بعد از حساب کردن درصد باید اونا به تراز تبدیل کنیم مثال شما درس تغذیه را 60 درصد زده اید با توجه به اینکه درس تغذیه تعداد 75 سوال بوده میشود نمره تراز این درس 45 و بیوشیمی با 70 درصد میشود(45سوال) میشود 31 سوال و فیزیو با 80 درصد میشود (30 سوال) حدودا 26 تا حالا تراز کل میشود 45 ضربدر 5+ 31ضربدر 3+26ضربدر 2 تقسیم بر 10 که میشود 31.1 تراز کل از 45 نمره تراز کامل و نمره مصاحبه نیز در این صورت 15 نمره کامل است که به اضافه 45 نمره میشود 60.
نحوه محاسبه : فرضا در س تغذیه با ضریب 5 بعد از حساب کردن درصد باید اونا به تراز تبدیل کنیم مثال شما درس تغذیه را 60 درصد زده اید با توجه به اینکه درس تغذیه تعداد 75 سوال بوده میشود نمره تراز این درس 45 و بیوشیمی با 70 درصد میشود(45سوال) میشود 31 سوال و فیزیو با 80 درصد میشود (30 سوال) حدودا 26 تا حالا تراز کل میشود 45 ضربدر 5+ 31ضربدر 3+26ضربدر 2 تقسیم بر 10 که میشود 31.1 تراز کل از 45 نمره تراز کامل و نمره مصاحبه نیز در این صورت 15 نمره کامل است که به اضافه 45 نمره میشود 60.
البته ببخشید 37 نه 31
ببخشید فقط ی اشتباهی کردم تراز کل میشه 57 و نمره مصاحبه هم که 30 درصده خودتون حساب کنید به این اضافه کنید
سلام زهرا خانم...من سال اول بود شرکت میکردم...اینجور که معلومه درصدا باید زیر پنجاه باشه یا حتی چهل...پارسال درصد میانگینهای اکثر بچه ها چند بود؟اخرین نفری که قبول شد چطور؟شما اطلاعی دارین؟
سلام امسال درصد حساب نمیشه نمره تراز حساب میشه برید دفترچه را یک نگاهی بندازید بد نیست

اقای ارش میشه پارازیت نندازین ؟؟؟؟
-
Zahra12345
سلام من درصد تنها رتبه ۲ را در سال قبل می دونم که روی ۶۰درصد بود
فقط خواستم به اطلاعات اضافه کنم وقتی نتایج اومد دیدید به ترازه میدونید چقدر تراز با درصد فرق میکنه .
خیلی ممنون اقای ارش من هم دفترچه رو نگاه کردم نوشته نمره خام که همون درصد بر هر درس به تراز تبدیل میشه و بعد تراز در ضریب هر درس ضرب و تراز کل به دست میاد اما نوشته بود تراز رو بر اساس نمره اول هر درس به دست میارن الان من اینو متوجه نمیشم که ما الان میتونیم باتجه به درصدمون تراز بگیریم؟
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 3 مهمان