سلام دوستان من امسال امتحان دادم ومیانگینم حدود ۶۷ واسه شیمی دارویی.منم گنوزی نخوندم فقط درحدود ۱۰ساعت تستاشوخوندم.به نظرم اگر واسه گرایشایی می خونید که ضریبش کمه همون کتاب تست کفایت میکنه.
موفق باشید
فارماکوگنوزی-کتاب-جزوه-نحوه خوندن
Re: فارماکوگنوزی-کتاب-جزوه-نحوه خوندن
سلام دوستان من امسال امتحان دادم ومیانگینم حدود ۶۷ واسه شیمی دارویی.منم گنوزی نخوندم فقط درحدود ۱۰ساعت تستاشوخوندم.به نظرم اگر واسه گرایشایی می خونید که ضریبش کمه همون کتاب تست کفایت میکنه.
موفق باشید
موفق باشید
آقای آرمین من توی یه تاپیک دیگه براتون نوشتم که جزوه گنوزی معین 390 صفحه هست بعلاوه اینکه توی پکیج معین مجموعه سوالات سالهای قبل هم هست ولی من نمیرسم بخونم هیچکدومو و ارزشش رو نداره ضریب نیم داره 
سلام ناهید خانم
ممنون از جواب و یاداوری جوابتون
از اونجایی که شما فقط از جزوات معین خبر داشتین و نمیتونستین مقایسه ای انجام بدین بفکر کمک از بقیه افتادم.
ممنون از جواب و یاداوری جوابتون
از اونجایی که شما فقط از جزوات معین خبر داشتین و نمیتونستین مقایسه ای انجام بدین بفکر کمک از بقیه افتادم.
سلام
ممنون لیلا خانم
جالبه بچه های دیگه هم نظرشون مثل شما بوده
یعنی اینقد تکراری ان؟
یعنی بزارمش اخر؟
ممنون
ممنون لیلا خانم
یعنی اینقد تکراری ان؟
یعنی بزارمش اخر؟
ممنون
سلام
ممنون لیلا خانم
یعنی اینقد تکراری ان؟
یعنی بزارمش اخر؟
ممنون
ممنون لیلا خانم
یعنی اینقد تکراری ان؟
یعنی بزارمش اخر؟
ممنون
خواهش میکنم
اگر تکراری هم نباشه همون توضیحات تستا روکه بخونید متوجه مطالب میشید.
به نظرم از همین حالا درکنار درسای دیگه روزی نیم تا یه ساعت کتاب تست روبخونید بهتر مسلط میشید.از دوستای من یکیشون فقط از کتاب تست خونده بود وحدود ۶۰درصد زده.
به نظرم از همین حالا درکنار درسای دیگه روزی نیم تا یه ساعت کتاب تست روبخونید بهتر مسلط میشید.از دوستای من یکیشون فقط از کتاب تست خونده بود وحدود ۶۰درصد زده.
خواهش میکنم
سلام لیلا خانم. ممکنه بفرمایید گنوزی رو چند درصد زدید؟ بیوتک رو هم جواب دادید یا فقط گنوزی رو جواب دادید؟ ممنون
سلام موفقیت
من گنوزی وبیوتک رو با هم ۲۸ زدم ولی فقط سه چهارتا بیوتک جواب دادم بقیه گنوزی بود
من گنوزی وبیوتک رو با هم ۲۸ زدم ولی فقط سه چهارتا بیوتک جواب دادم بقیه گنوزی بود
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 87 مهمان