با سلام
مطابق با گفته دکتر حاجتی که مجموعه ظرفیتها در سال 95 شامل تکمیل ظرفیت هاست و همینطور دانشگاههایی که در 94 پذیرش نداشتن پس اگررشته ای ظرفیت ان تغییر نکرده یعنی در سال 95 هیچ دانشجویی نمیگیره یا رشته ایکه در حد دو یا سه نفر از ظرفیت ان کاهش یافته یعنی فقط در حد دو سه نفر پذیرش میکنن ؟
با چه درصدی چه رتبه ای اوردین؟
Re: با چه درصدی چه رتبه ای اوردین؟
دارو سازیا که کم کردن!
-
Zahra12345
سلام.
ظرفیت رشته ما را کم نکردند. این سوالیه از دکتر حاجتی باید بپرسیم . تنها اون می دونه . اگر براساس حرف های خودش باشه رشته ما برای سال ۹۵ اصلا پذیرش نداره یا اگر هم داشته باشهدر حد دو سه نفر هست
ظرفیت رشته ما را کم نکردند. این سوالیه از دکتر حاجتی باید بپرسیم . تنها اون می دونه . اگر براساس حرف های خودش باشه رشته ما برای سال ۹۵ اصلا پذیرش نداره یا اگر هم داشته باشهدر حد دو سه نفر هست
ممنون زهرا خانم,اما اصلا منطقی به نظر نمیاد اگه واقعا اینطور باشه که خوندن خیلی ریسکه با این همه وقت گذاشتن و استرس نمیارزه.امیدوارم اینطور نباشه
خب الان که میدونن نمره هارو، پس تکمیل ظرفیتی نمی مونه که. تکمیل ظرفیت برا زمانی بود که ظرفیتها قبل نمره اصلی (رتبه اصلی) میومد.
بیولوژی تولید مثل دانشگاه تهران که تا پارسال 5 نفر میگرفت امسال سکووووت کرده و هیچی نمیگیره...دانشگاه یزد و بهشتی هم کم کردند ظرفیت هارو...عملا شانس قبولی رو از کسایی که امسال میتونستند قبول بشن رو گرفتن و سال دیگه با اون آزمون فرمالیته امیدی واسه سال بعد نذاشتن...شاید نباید اعتراض میکردیم واسه برگزاری کنکور سال بعد...دودش فقط تو چشم خودمون رفت...اونا هر کاری که بخوان میکنن...الانم واسه 50 درصد مصاحبه اعتراض کنیم یه کاری میکنن که عوض 50 مصاحبه بشه 70...
فقط در عجبم رشته سلولی کاربردی چطوری اون همه افزاااایش ظرفیت داشته!!!!!!!!
فقط در عجبم رشته سلولی کاربردی چطوری اون همه افزاااایش ظرفیت داشته!!!!!!!!
بچه ها این اطلاعیه شماره هفت که میگین تو سایت سنجش نیست که!!!مگه میشه شما داشته باشین من نداشته باشم
محمد امین
منم سر میزدم نبود
رفرش کردم اومد!
منم سر میزدم نبود
رفرش کردم اومد!
ارمین جان رفرش کردم اومد ولی جریان شماره سریال دیگه چیه
ایمیل بزار سه سوت فرستادمش برات
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 3 مهمان