بررسی آماری ظرفیت پذیرش امسال و سال گذشته
Re: بررسی آماری ظرفیت پذیرش امسال و سال گذشته
اره بهتره دو یا سه نفر برای اینکه دقیقا ببینند چگار باید بکینیم برن پیش دکتر فیاضی سخنگوی کمیسیون آموزش- احتمالا ایشون بتونه یه کارایی کنه چون اون مصوبه حاصل اعتراض بچه های وزارت علوم بوده حالا وزارت بهداشت داره از آب گل آلود ماهی میگیره.. به نظرم باید بریم کمیسیون اموزش پیش دکتر فیاضی---اونهایی که تو تهرانند
اینم از راه حل من
دق کردیم تو این سایت
سلام آقا سعید،یار همفکر من!
اگه بریم پیش هر کدوم،دوباره فک میکنیم(یا عده ای میگن)که بایست میرفتیم پیش اون یکی. ولی با یه تجمع جلو وزارت یا مجلس، رسانه به گوش همه و همه میرسونه. باید برا ده ثانیه هم که شده تلوزیون اینو نشون بده.
من یه سوال دارم. اگه وزارت پاسخگوی نامه های بچه های دکترا بود(در اعتراض به دکترای پژوهشی)، پس چرا تجمع کردن؟؟؟
سلام آقا سعید،یار همفکر من!
اگه بریم پیش هر کدوم،دوباره فک میکنیم(یا عده ای میگن)که بایست میرفتیم پیش اون یکی. ولی با یه تجمع جلو وزارت یا مجلس، رسانه به گوش همه و همه میرسونه. باید برا ده ثانیه هم که شده تلوزیون اینو نشون بده.
من یه سوال دارم. اگه وزارت پاسخگوی نامه های بچه های دکترا بود(در اعتراض به دکترای پژوهشی)، پس چرا تجمع کردن؟؟؟
منم بااینکه تهران نیستم از اول موافق تجمع یا حداقل سرزدن حضوری به وزارتخونه بودم. خواهشا اونایی که میتونن بیان اعلام آمادگی کنن هماهنگ بشیم
من موافق بودم و هستم دوستانم
سارا خانم زبونم مو درآورد از بس من و سعید هی داریم نطر میگیریم که تجمع یا خیر؟. ولی انگار اینجا یه سایت تفریحی شده و یه جوری کسی دوس نداره به توافق خاصی برسیم. ما الان نمیدونیم اصلا دوستان نظرشون برا تجمع چیه. تا داری یه مطلب میگی، دوتا تاپیک جدید شروع میشه و بچه ها پخش میشن. یه مدیر میخوایم. یه کسی که بچه ها رو جمع کنه دور هم. ولی اینجا هر کی برا خودش یه مدیره.درد دل یک درمانده!
دوستان، تجمع آری یا خیر؟؟؟؟؟؟
یه کلمه لطفا.
بیاین بریم تکلیفمو مشخص کنیم.
یه کلمه لطفا.
بیاین بریم تکلیفمو مشخص کنیم.
اقا من میگم این قانون تصویب شده اما فقط یه بندش که راجع به سهمیه مصاحبه هست اینا گیر کردن- همه این کارا باید از مجلس انجام بشه هر کاری باید بشه ونشه اونجا هست وزارتخونه فقط مجری هست اگه نزاریم این قانون حداقل برای وزارت بهداشت انجام بشه و تو حالت قبل بمونه دیگه حاجتی حتی وزیر هم کاری نمیتونن بکنن. فقط باید بریم به دکتر فیاضی بگیم دانشجویان وزارت بهداشت نسبت به شرایط موجود اعتراضی ندارن -----نباید بزاریم این قانون تصویب بشه که اگه بشه دیگه حتی رئیس جمهور هم کاری نمیتونه بکنه..... فقط سریعتر خواهشا تا دیر نشده
برای جمع شدمون اول باید یه سازماندهی خوب تو شبکه اجتماعی بشه... بعد که بچه ها فهمیدن چی به چیه اقدام کنیم......
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 6 مهمان