بررسی آماری ظرفیت پذیرش امسال و سال گذشته
Re: بررسی آماری ظرفیت پذیرش امسال و سال گذشته
آره ولی اول باید ببینیم بچه های فعال اینجا موافقن یا نه. افرادی که مصرن، میتونن یار جمع کنن. من خودم بیام تهران حداقل بیستا از دوستامو جمع میکنم میارم.
من مطمئنم به غیر بچه های اینجا خیلی ها موافقن فقط از این مصوبه اطلاع ندارن که اگه مطلع بشن حتما همراهی میکنن
درسته.و اینکه خیلیا اینجا عضو نیستن ولی معترضن
خواهشا هر تصمیمی گرفتید همینجا اعلام کنید تاما هم با خبر بشیم ...
پس باید با ساختن گروه یا کاتال تلگرام اطلاع رسانی کنیم.. باید از اینجا شروع کرد. به نظر من
پس برا کانال تلگرام یک یا چند نفر ادمین نیاز داریم.
لطفا از دوستان اعلام آمادگی کنند.
لطفا از دوستان اعلام آمادگی کنند.
کانال بسازیم بهتره. نظر هم میشه برا ادمین فرستاد اونم به دور از تعصب شخصی ایدشو میذاره تو کانال. "گروه" خ شلوغ میشه. هرکی میاد مزه میپرونه. طنز نه ها، مزه!
از اینجا هم لینک میذاریم که بیان ببینن.
من حاضرم برا ادمینیشن!
ضمن اینکه اینجارم گرم نگه میداریم که مشتریا نپرن
از اینجا هم لینک میذاریم که بیان ببینن.
من حاضرم برا ادمینیشن!
ضمن اینکه اینجارم گرم نگه میداریم که مشتریا نپرن
-
sina.iaqubi
بعد از تصميمات احمقانه وزارت بهداشت در مورد تغيير زمان آزمون و ظرفيت ها و بالانس مصاحبه، اين احمقانه ترين حرفي بود كه شنيدم.. كه چرا اعتراض كردين؟؟ اگه واقعا رشد فكريتون به اون حد ميرسيد كه براي مقطع دكتري آمادگيش رو داشته باشين هيچوقت اين سوال و اهانت رو نميكردين! باز اين بچه ها يه جربوزه اي داشتن اعتراض كردن كنكور سال بعد پا بر جا موند.. شما چرا يه تكوني به خودتون ندادين كه جلوي تغيير ظرفيت ها رو بگيرين
بجاي اينكه به ديگران توصيه كنين كه تو بحثها فقط بيننده باشن خودتونم واسه تغييرات سال بعد اعتراض كنين
امثال شماهان كه باعث ميشن وزارت بهداشت اين حق رو به خودش بده كه هر طور دوست دارن با سرنوشت ما بازي كنن
شما اگه مرحم نيستي حداقل نمك رو زخم نپاشين..
بجاي اينكه به ديگران توصيه كنين كه تو بحثها فقط بيننده باشن خودتونم واسه تغييرات سال بعد اعتراض كنين
امثال شماهان كه باعث ميشن وزارت بهداشت اين حق رو به خودش بده كه هر طور دوست دارن با سرنوشت ما بازي كنن
شما اگه مرحم نيستي حداقل نمك رو زخم نپاشين..
اقا پس بسم اله کانال بسازین منم پایه ام فقط بلد نیستم بسازم هر وقت که ساختین بزارید تو همین صفحه من هم خیلی ها رو اد کنم.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 6 مهمان