چ خبره ده تا!مگه چندسال درس خونده!دوستان با میانگین 70 و مصاحبه 15
30 به بالا شدن.
درخواست راهنمایی از phd94
Re: درخواست راهنمایی از phd94
احتمالا کتبیش کم بوده. ربطی به چند سال درس خوندن نداره اگه استادت خوب باشه و کمکت کنه میتونی همین تعداد مقاله بدی
وبا رتبه 40 حتما دارویی قبول میشید چون تبه های قبلی اگه داروساز باشند معمولا رشته های دیگه میرن خود منم با توجه به تحقیقاتی که کردم دارویی انتخاب اولم نیست وبه غیر از داروساز وشیمی از رشته های دیگه وارد میشن مطمعن باشید با 40 صد در صد دارویی قبول میشید
بازم بهتون تبریک میگمphd94,این بار نه بخاطر قبولیتون بخاطر صداقت و خوش قلبیتون ،مژده جان شما هم حتما قبولی مطمئنا از اون چهل نفر خیلیا داروسازن که اولوییتاشون بالینی و سیوتیکسه گلم
کممنون ازی خانم لطف دارید ان شا الله شما هم با تلاش خوب حتما به نتیجه دلخواه میرسید
خیلی ممنونم،شما هم موفق باشید
Phd94 عزيز تبريك ميگم بهتون، انشاالله كه همون رشته ي و دانشگاهي كه دوست دارين قبول بشيد، يه سوال داشتم ببخشيد شما هردو جلد فارما رو كامل خوندين؟ واينكه انتخاب اولتون چه رشته اي بوده ؟ چون تو پست هاي قبلي ديدم شيمي دارويي انتخاب اولتون نيست بر اساس تحقيقاتي كه كرده بودين
مرسی phd94 عزیز امیدوارم همیشه سلامت باشید و موفق ممنون از راهنماییتون و روحیه دادن . امیدوارم همینطور که میگید برای من اتفاق بیفته چون خیلی زحمت کشیده بودم
مرسی آذی جون گلم. ایشالا همینطور که میگید باشه عزیزم. شما امسال امتحان ندادین؟
phd94 عزیز در انتخاب رشته ممکنه بهم کمک کنید در الویتبندی؟
من ایمیلمو میذارم ممنون میشم راهنمایی کنید.
mozhdeh.yousefian14@gmail.com
من ایمیلمو میذارم ممنون میشم راهنمایی کنید.
mozhdeh.yousefian14@gmail.com
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 5 مهمان