چکار کنیم بالاخره؟؟
چرا کسی جواب نمیده
چرا کسی جواب نمیده
یعنی این قانون جدید 50 مصاحبه 50 کتبی برا آزمون دکترای وزارت بهداشت که تابستون برگزار میشه اعمال میشه؟؟
چکار کنیم بالاخره؟؟
چکار کنیم بالاخره؟؟
-
Zahra12345
Re: چرا کسی جواب نمیده
هنوز مشخص نیست . بعد از تصویب مجلس شورای نگهبان طرحش رفته ولی هنوز قطعی نشده. تا شورای نگهبان تایید نکنه مشخص نیست تازه تایید بشه معلوم نیست برای ازمون ۹۵ هست یا نه
اگه کسی رزومه ای تو رشته امتحانی دکترا نداشته باشه و رزومش در ارتباط با رشته دیگه ای باشه و تو آزمون دکترا رتبش تک رقمی بشه بازم مصاحبه رد میشه بنظرتون؟؟؟؟
کسی تجربه ای در این زمینه داره در اختیارمون بذاره؟؟
کسی تجربه ای در این زمینه داره در اختیارمون بذاره؟؟
اره عزیزم..خیلی راحت ردت میکنن...جوری که شوکه میشی و بعد سه روز هنوزم باورت نشده..
فقط باید دانشجوی دانشگاه تهران باشی تا قبول شی...این یه واقعیت تلخه... 
واقعا؟!
یعنی بذارم کنار دیگه؟!
چکاریه انرژیمو هدر بدم
مگه آدم چند سال زندگی میکنه!!!
یعنی بذارم کنار دیگه؟!
چکاریه انرژیمو هدر بدم
مگه آدم چند سال زندگی میکنه!!!
یعنی بودن کسایی که با این وضعیت رد شدن؟
99% کسایی که اینجان همین وضعیتو دارن...
رشته من با میانگین 50 درصد الان ترم 3 شهید بهشتیه...بنده با میانگین 60 جوری ناک اوت شدم که 3 روزه مغزم هنگه کلا...
رشته من با میانگین 50 درصد الان ترم 3 شهید بهشتیه...بنده با میانگین 60 جوری ناک اوت شدم که 3 روزه مغزم هنگه کلا...
واقعا تو این چند روز این جملت خندم آورد a.raashki
واقعا همینه...منم هنوز توشوکم و از شدت شوکه شدن از این واقعیت تلخ دیگه مغزم درست سیگنال نمیده و میخندم...
issapare جان اصلا مهم نیست رزومت چیه ..در اون رشته هم سی وی قوی داشته باشی رااااحت ردت میکنن چه برسه که مرتبط نباشه...امسال که مصاحبه 30 درصد بود این شد وضعیت...کسی جرات فک کردن به مصاحبه 50 درصد و نداره...
ولییییییی اگه اساتید بورد آشنات باشن همه چی حله..شما اصن پاسخنامه سفید بده...روز مصاحبه بری یه سلام کنی تمومه...در غیر این صورت استفن هاوکینگ هم باشی تضمینی ردی.
واقعا همینه...منم هنوز توشوکم و از شدت شوکه شدن از این واقعیت تلخ دیگه مغزم درست سیگنال نمیده و میخندم...
issapare جان اصلا مهم نیست رزومت چیه ..در اون رشته هم سی وی قوی داشته باشی رااااحت ردت میکنن چه برسه که مرتبط نباشه...امسال که مصاحبه 30 درصد بود این شد وضعیت...کسی جرات فک کردن به مصاحبه 50 درصد و نداره...
ولییییییی اگه اساتید بورد آشنات باشن همه چی حله..شما اصن پاسخنامه سفید بده...روز مصاحبه بری یه سلام کنی تمومه...در غیر این صورت استفن هاوکینگ هم باشی تضمینی ردی.
mqasemi شما اعتراض نکردین جایی؟خیلی از بچه ها اعتراض دارن قراره شنبه برن سنجش پزشکی.خود دکتر قاضیم گفته اگه کسی اعتراضی داره بگه.ولی برا رشتعذما که تغذیس گفتن که خود سازمانم از نمره های مصاحبه شوکه شدن که چرا انقد متفاوتن مثلا به یکیدادن30به یکی۵!!!!
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 3 مهمان