جوابهای دکتر حاجتی

nasim-mmm

Re: جوابهای دکتر حاجتی

پستتوسط nasim-mmm » پنج شنبه 24 دی 1394, 8:44 am

بعد دوسال دیگه نابود شدیم

anatomy66

پستتوسط anatomy66 » پنج شنبه 24 دی 1394, 8:46 am

باید ی کاری کنیم!!!
باید دانشگاها را مجبور کنن ظرفیتایی که قرار بود بهمن سال بعد بگیرن رو برای مهر بگیرن.
ما چه گناهی کردیم اخه!

success

پستتوسط success » پنج شنبه 24 دی 1394, 10:25 am

سلام دوستان. وقتی دکتر حاجتی داره به این صراحت اعلام میکنه که ظرفیتهای سال دیگه باقیمانده ظرفیتهای امساله یعنی عملا آزمون 95 فرمالینه هست و همه تلاشی که همه ما برای برگزاری این آزمون در سال 95 کردیم بیهوده بوده. پس الان دیگه منتظر چی هستید؟!؟ بیاین اعتراضاتمون رو متمرکز کنیم روی اینکه یا ظرفیتها عین امسال باشه یا اینکه زمان آزمون تغییر نکنه که ظرفیتها برگرده به حالت قبل! اگه متحد بشیم حتما جواب میده.

nasim-mmm

پستتوسط nasim-mmm » پنج شنبه 24 دی 1394, 10:31 am

یه کانال تو تلگرام گذاشتن برا اعتراض.
اگه تجمع کنیم حتمن نتیجه میگیریم.همون طور که دانشجوهای دکترا نتیجه گرفتن...با این وضع نه تنها دو سال عقب میفتیم،رقابت شدیدتر میشه و داوطلبای هر دوسال باید بعد دو سال برای ظرفیت نرمال رقابت کنن...

nima1367

پستتوسط nima1367 » پنج شنبه 24 دی 1394, 11:15 am

دوستان؛ تحت تاثیر جو راه افتاده نباشیم،مسئولین امشب میخوابن فردا یه چیز دیگه تصویب می کنند، اعتراض باید بشه ولی احساسی جلو نریم، من خودم انتخاب رشتمو کردم ولی نه به هرقیمتی چون بالفرض با قبولی امسالون توی هر دانشگاهی، وقتی بخوایم چندسال دیگه فارغ التحصیل بشیم اونوقته که چوب تصمیمات اشتباه خودمونو میخوریم، چون زمینه های بازار کار برای علوم پایه یا جذب هیئت علمی هستش و یا موسسات پژوهشی و دانش بنیاد و متاسفانه بازهم اونجا، اولویت با کسانی هستش که یا فارغ التحصیل از دانشگاهای تهران هستش یا از نفوذ و رابطه برخورداره،برای صحت این ادعا کافیه یک نگاهی به رزومه اساتیدمون بندازیم و ببینیم که فارغ التحصیل چه دانشگاه هایی بوده اند، پس اگه امسال خدای ناکرده توی دانشگاه مورد علاقمون قبول نشدیم و به کنکور بعدی چشم دوختیم، از نظر من نباید اصلا ذهنمونو درگیر مسائل کنکور سال بعد کرد، باید تلاشمونو بکنیم تا اعتراضاتمونو به گوش مسئولین برسونیم و در این راه هم نا امید نشیم ولی اونو عاملی برای نا امیدی و به بن بست رسیدن ندونیم،اعتقادم بر اینه کنکور امسال فرصتیه که شانس خودمونو برای قبولی در یک دانشگاه درجه یک مجددا امتحان کنیم و انشاالله بعد فارغ التحصیلی هم با حداقل دغدغه استخدامی و جذب هیئت علمی مواجه هستیم.

golesarsabad

پستتوسط golesarsabad » پنج شنبه 24 دی 1394, 11:16 am

سلام و وقت به خیر دوستان

وزن مصاحبه مهمترین اولویت واسه اعتراض باید باشه چون با همین سی درصد کلی سلیقه ای هست

mqasemi

پستتوسط mqasemi » پنج شنبه 24 دی 1394, 2:32 pm

ای کاش سال دیگه آمایشی نبود..ای کاش سال دیگه مصاحبه 50 درصد نبود...ای کاش سال دیگه تکمیل ظرفیت نبود...خداکنه سال دیگه بلایی بدتر از اینا نازل نشه...
من تا پارسال میگفتم تگه سال دیگه قبول نشم مهم نیست...یه سال دیگه هم میخونم...اما تا شهریور سال دیگه نصفه درگیریه ذهنم تمام اون ای کاش هان...خیلی گناه داشتیم... :|

golesarsabad

پستتوسط golesarsabad » پنج شنبه 24 دی 1394, 3:04 pm

دوستان سلام و وقت به خیر

دوستان فعلا از همه مهمتر وزن مصاحبه هست باید دوستانی که تهران هستن به مرکز ازمون وزارت بهداشت برن و حضوری اعتراض کنن و تعدادشون زیاد باشه اینجوری کار به جائی نمیرسه و اونا کار خودشونا میکنن

a.raashki

پستتوسط a.raashki » پنج شنبه 24 دی 1394, 3:45 pm

بچه ها من امروز یه ایمیل به دکتر حاجتی دادم و اینطور جوابمو داد

با سلام...درحال استعلام ظرفیت رشته ها از دانشگاهها هستیم.به محض مشخص شدن حتی به صورت اولیه به اطلاع داوزلبین خواهیم رساند .احتمالا حدود ۳ الی ۴ هفته طول میکشد.
سلامت باشید

اگه واقعا مشخص شه عالی میشه...

success

پستتوسط success » پنج شنبه 24 دی 1394, 7:44 pm

آقا نیما،فرمایش شما صحیحه،منم اصلاا با نآمیدی موافق نیستم ولی خوشبین بودن زیاد گاهی وقتها باعث میشه از واقعیتهایی که داره اتفاق میافته دور بشیم. منم اولش قبول نمیکردم که این کاهش ظرفیت و 50% شدن مصاحبه واقعی باشه؛ ولی الان میبینم خود دکتر حاجتی داره تایید میکنه .حالا اگه با مصاحبه هم کنار بیاییم با کاهش ظرفیتها چیکار کنیم؟!؟ فکر کنید اگه اعلام کنن سال دیگه دانشگاه تهران ظرفیت پذیرش نداره یا حداکثر 1 نفر اونوقت چی میشه!!! یا خیلی دانشگاههای دیگه!

بازگشت به “دکترای تخصصی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان