كارشناسي به پزشكي
سئوال : كارشناسي به پزشكي
عرض سلام خدمت کارشناس محترم من دانشجوی ترم پنج مامایی هستم و بین انتخاب آزمون کارشناسی ارشد مامایی و کارشناسی به پزشکی دچار تردید شدم میخوام بدونم آینده کدومش بهتره؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: كارشناسي به پزشكي
کارشناسی به پزشکی بهتره
سلام خسته نباشید، من دانشجوی رشته زیست شناسی هستم
خیلی دوس دارم در رشته جنین شناسی پزشکی شرکت کنم میخواستم ببینم با توجه به اینکه این رشته زیر شاخه اناتومی هست ومن درسای اناتومی رو تا حالا نخوندم میتونم توی این ازمون شرکت کنم؟ میتونم به قبولی امیدوار باشم؟ و اینکه معدل تاثیر داره توی قبولی؟
سوال دیگه اینکه اگر قبول بشم کی میتونم وارد رشته جنین بشم؟
لطفا منو راهنمایی کنید. با تشکر
خیلی دوس دارم در رشته جنین شناسی پزشکی شرکت کنم میخواستم ببینم با توجه به اینکه این رشته زیر شاخه اناتومی هست ومن درسای اناتومی رو تا حالا نخوندم میتونم توی این ازمون شرکت کنم؟ میتونم به قبولی امیدوار باشم؟ و اینکه معدل تاثیر داره توی قبولی؟
سوال دیگه اینکه اگر قبول بشم کی میتونم وارد رشته جنین بشم؟
لطفا منو راهنمایی کنید. با تشکر
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بله - البته که میتونید به قبولی امیدوار باشید- معدل تاثیر نداره توی قبولی- بعد که قبول شدید میتونید گرایش جنین رابخوانید براساس موضوع پایان نامه
سلام.
با عرض قبولی طاعات و عبادات.
میخواستم بدونم آزمونهای آزمایشی موسسه برای لیسانس به پزشکی کی شروع میشه؟ کی باید ثبت نام کنیم؟
مرسی.
با عرض قبولی طاعات و عبادات.
میخواستم بدونم آزمونهای آزمایشی موسسه برای لیسانس به پزشکی کی شروع میشه؟ کی باید ثبت نام کنیم؟
مرسی.
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
روی لینک کلیک کنید
http://mui.ir/?page=lisans%20be%20pezes ... i%20arshad
ازالان تا آخرشهریورمیتونید ثبت نام کنید
http://mui.ir/?page=lisans%20be%20pezes ... i%20arshad
ازالان تا آخرشهریورمیتونید ثبت نام کنید
این لینک که eroor میده:(
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
اگرباز نشد صفحه اول روی نوارمشکی وسط آزمونهای آزمایشی روی لیسانس به پزشکی کلیک کنید
با سلام
من دانشجوی ترم 5 رشته بیوتکنولوژی هستم بین دو رشته کارشناسی به پزشکی و بیوتکنولوژی پزشکی دچار تردید هستم نمیدونم کدوم ادامه بدم برام بهتره ؟ اینده شغلی کدوم بهتره؟ همچنین مدت دوره تحصیلی کارشناسی به پزشکی چقدره؟
من دانشجوی ترم 5 رشته بیوتکنولوژی هستم بین دو رشته کارشناسی به پزشکی و بیوتکنولوژی پزشکی دچار تردید هستم نمیدونم کدوم ادامه بدم برام بهتره ؟ اینده شغلی کدوم بهتره؟ همچنین مدت دوره تحصیلی کارشناسی به پزشکی چقدره؟
بازگشت به “آزمونهای مختلف وسوالات متفرقه”
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان