سلام
بله
شانس قبولی
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: شانس قبولی
afshinkhorramy نوشته شده:با سلام....با توجه به آزمون دکترای ژنتیک پزشکی امسال حداقل درصد برای دعوت به مصاحبه چه مقدار است؟
امساال آزمون نسبت به سال گذشته آسونتر بوده یا سخت تر؟
سلام
60 - مثل پارسال بوده
عرض سلام خدمت کارشناس محترم، پاسخ مرا ندادید!!!!!!!!!!!
اگر امکان دارد بفرمایید برای قبولی شیمی دارویی دانشگاه بهشتی به چه میانگین درصدی نیاز هست؟؟؟
دوم اینکه من که رشته مورد نظرم شیمی دارویی است در مصاحبه فقط از همین درس از من سوال می شود یا از تمام دروس؟؟؟ خیلی متشکرم.
اگر امکان دارد بفرمایید برای قبولی شیمی دارویی دانشگاه بهشتی به چه میانگین درصدی نیاز هست؟؟؟
دوم اینکه من که رشته مورد نظرم شیمی دارویی است در مصاحبه فقط از همین درس از من سوال می شود یا از تمام دروس؟؟؟ خیلی متشکرم.
ممنون از وقتی که میذارید مشاور محترم...
فقط ای کاش جوابه سوال ها رو به تفکیک میفرمودید..من متوجه نشدم پاسخی که دادید برای سوال من بود یا دوست عزیزمون sudiye2992 یا هر دو؟
فقط ای کاش جوابه سوال ها رو به تفکیک میفرمودید..من متوجه نشدم پاسخی که دادید برای سوال من بود یا دوست عزیزمون sudiye2992 یا هر دو؟
سلام میانگین دروس برای ورود به مصاحبه دکتری فیزیک پزشکی چه مقدار است.
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
45
45
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
9595 نوشته شده:عرض سلام خدمت کارشناس محترم، پاسخ مرا ندادید!!!!!!!!!!!
سلام
میانگین65
از تمام دروس
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 6 مهمان