phd 96
Re: phd 96
نه نسیم خانوم من که شرکت نکردم. واقعا انقدر بازیمون دادن پارسال من دیگه بریدم. خودتون در جریان بودین که بچه های این فرم پارسال یکی از فعالان اعتراض به تاریخ برگزاری دکترا بودن. من همه انرژیمو گذاشتم برای اعتراض و آخرشم خودم کنار کشیدم 
من که امسال آخرین باری بود تو آزمون شرکت کردم.قبول شدم که شدم قبولم نشدم دیگه نمیخوام شرکت کنم.هر سال یه قانون جدید
دیگه کار از اعتراض گذشت
دیگه کار از اعتراض گذشت
سلام.نسیم خانم میانگینتون چند بود!؟!کجا رفتین مصاحبه!؟!چطور بود!؟؟بقیه چی میخواستن!؟!درصدا چطور بود!!؟؟ممنون
سلام زهرا جان.من میانگینم برا دارویی تقریبن 58 بود برا نانو و زیست 4..5 نمره کمتر میشد.
دارویی رو خودم اولویتم هست و اول دارویی ها رو زدم.تهران رفتم مصاحبه مث پارسال بود تقریبن سوال تخصصی اصن نپرسیدن.در حد معرفی و انگیزه و مقاله چی داری و کدوم ژورنال و یه متن زبان هم دادن که ساده بود
من چن تا داروساز دیدم همه اول بالینی و بعد سیوتیکس میخواستن.بچه های شیمی هم خوب دارویی بود نانو بود خیلیام دیدم امسال زیست میخواستن
شما چیکار کردی؟
دارویی رو خودم اولویتم هست و اول دارویی ها رو زدم.تهران رفتم مصاحبه مث پارسال بود تقریبن سوال تخصصی اصن نپرسیدن.در حد معرفی و انگیزه و مقاله چی داری و کدوم ژورنال و یه متن زبان هم دادن که ساده بود
من چن تا داروساز دیدم همه اول بالینی و بعد سیوتیکس میخواستن.بچه های شیمی هم خوب دارویی بود نانو بود خیلیام دیدم امسال زیست میخواستن
شما چیکار کردی؟
ممنون جواب دادین.منم اوضاعم مثل شماست ولی نانو زدم.تهران بودم.چندتا سوال نانو و....مقاله و...شما چه گروهی بودین!؟!درصدای بقیه چطور بود!؟!بالاتر از شما بودن!؟!
من گروه اول بودم
اونایی کنار من بودن تو گروه یا همین حدودا بودن یا کمتر
فک کنم امسال درصدا پایین تر بوده
اونایی کنار من بودن تو گروه یا همین حدودا بودن یا کمتر
فک کنم امسال درصدا پایین تر بوده
یعنی حدسی میگین!؟؟!شما نانو نزدین!؟!چند نفر زیست میخواستن!؟مقاله داشت کسی!؟
من نانو رو بعد دارویی ها زدم
زیاد دوس ندارم نانو.حدسی که نه تقریبن ده نفری که من اونجا باهاشون حرف زدم فک کنم پنج تاشون زیر پنجاه بود میانگیناشون
ولی خوب میانگین بین پنجاه تا شصت هم زیاد هستن
نمیدونم چن نفر زیست میخوان ولی سه چهار تا تو گروه ما زیست میخواستن
مقاله اکثرن یه دونه رو دارن
زیاد دوس ندارم نانو.حدسی که نه تقریبن ده نفری که من اونجا باهاشون حرف زدم فک کنم پنج تاشون زیر پنجاه بود میانگیناشون
ولی خوب میانگین بین پنجاه تا شصت هم زیاد هستن
نمیدونم چن نفر زیست میخوان ولی سه چهار تا تو گروه ما زیست میخواستن
مقاله اکثرن یه دونه رو دارن
چقد امسال بده.درصدا بدجور نزدیکن.خیلی بالای ۶۰نداریم انگار لاقل تو شیمیا.داروسازا امسال تو نخ دارویی و نانو هم بودن.
آره درصدا نزدیکه بهم
داروسازا اکثرن بالینی و سیوتیکس میخوان
فک نکنم تعداد داروسازایی نانو و دارویی بخوان زیاد باشه
داروسازا اکثرن بالینی و سیوتیکس میخوان
فک نکنم تعداد داروسازایی نانو و دارویی بخوان زیاد باشه
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: Bing [Bot] و 11 مهمان