Said hamid Moosavi نوشته شده:سلام
کسی ميدونه منابع نهایی آزمون کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات سلامت
آزمون سال آینده تغییر میکنه یا نه؟
سلام
خیر تغییری نمیکنه
Said hamid Moosavi نوشته شده:سلام
کسی ميدونه منابع نهایی آزمون کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات سلامت
آزمون سال آینده تغییر میکنه یا نه؟
vpmehdi4 نوشته شده:سلام نسیم و زهرا خانم
من شیمی آلی خوندم و دارو امتحان دادم
لطفا درصد هاتون رو بگید- در صورت امکان
habibeh1369 نوشته شده:سلام دوستان
زیاد ایرادی نگیرین برای تاریخ اعلام نتایج چون نتایج آزمون سراسری که دو هفته قبل از امتحان ما برگزار شد، 31شهریور میاد و حالا ما که گفتن نیمه اول مهر، خدا پدرشونم بیامرزه و بخاطر ماه رمضون همه عقب افتادن و ما تنها نیستیم و شروع کلاسها هم برای همه عقب میفته.
من مصاحبه م تهران بود در زیرگروه داروسازی و گروه9. اونجا گروهای7-8-9-10 را دیدم ولی متوجه دوستان سم شناسی نشدم. از بچه های سم اطلاع دارین که چندنفر به مصاحبه اومده بودند؟ و میزان رضایتشون و ... را میدونید؟ من خودم ارشد سم و رشته های انتخابیمو اول سم و بعد نانو زدم.
habibeh1369 نوشته شده:سلام دوستان
زیاد ایرادی نگیرین برای تاریخ اعلام نتایج چون نتایج آزمون سراسری که دو هفته قبل از امتحان ما برگزار شد، 31شهریور میاد و حالا ما که گفتن نیمه اول مهر، خدا پدرشونم بیامرزه و بخاطر ماه رمضون همه عقب افتادن و ما تنها نیستیم و شروع کلاسها هم برای همه عقب میفته.
من مصاحبه م تهران بود در زیرگروه داروسازی و گروه9. اونجا گروهای7-8-9-10 را دیدم ولی متوجه دوستان سم شناسی نشدم. از بچه های سم اطلاع دارین که چندنفر به مصاحبه اومده بودند؟ و میزان رضایتشون و ... را میدونید؟ من خودم ارشد سم و رشته های انتخابیمو اول سم و بعد نانو زدم.
nasim-mmm نوشته شده:چه جالب گروه نه بودین شما هم!
بله میانگینم برا دارویی حدود 58 بود وای برا نانو تقریبن 54...53 اینا بود
شما درصداتونو خودتون نگفتین که!
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 11 مهمان