علوم آزمایشگاهی
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: علوم آزمایشگاهی
فیزیولوژی که هیچ آینده ای نداره - پرستاری هم شغل سختیه ولی بازار خوب وپردرآمدی داره اگرباشغل پرستاری مشکل ندارید پرستاری از اول کنکور یدید بهتره
سلام.
من ارشد میکروبیولوژی دانشگاه آزاد سنندج خوندم برای دکتری آیا میشه باکتری وزارت بهداشت شرکت کنم؟لطفا جواب بدید
من ارشد میکروبیولوژی دانشگاه آزاد سنندج خوندم برای دکتری آیا میشه باکتری وزارت بهداشت شرکت کنم؟لطفا جواب بدید
سلام.
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
بله میشه
بله میشه
-
سؤالات تلگرام
سوال از: خانم سپهری
سلام خسته نباشید.بنده ارشد بیوتکنولوژی میکروبی دارم میخواستم بدونم برای دکترا چه رشته هایی میتونم شرکت کنم و بازار کار کروم رشته بهتر هستش؟ممنون
سلام خسته نباشید.بنده ارشد بیوتکنولوژی میکروبی دارم میخواستم بدونم برای دکترا چه رشته هایی میتونم شرکت کنم و بازار کار کروم رشته بهتر هستش؟ممنون
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
بیولوژی تولیدمثل،توکسین های میکروبی،زیست فناوری پزشکی،علوم سلولی کاربردی،مهندسی بافت،نانو فن آوری پزشکی-پزشکی مولکولی،توکسین های میکروبی،زیست فناوری پزشکی
بیولوژی تولیدمثل،توکسین های میکروبی،زیست فناوری پزشکی،علوم سلولی کاربردی،مهندسی بافت،نانو فن آوری پزشکی-پزشکی مولکولی،توکسین های میکروبی،زیست فناوری پزشکی
باعرض سلام....من رتبه 109 کارشناسی ارشدوزارت علوم تو گرایش بیوشیمی و 120 در گرایش ژنتیک هستم?? به نظرتون بازار کار و همچنین برایه ادامه تحصیل در مقطع دکتری کدوم رشته بهتره?? و اینکه ایا من شانس قبولی روزانه دانشگاهای تهران بیوشیمی رو دارم??
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
ازنظربازارکارفرقی ندارند ازنظر ادامه تحصیل بیوشیمی بهتره-بله
ازنظربازارکارفرقی ندارند ازنظر ادامه تحصیل بیوشیمی بهتره-بله
سلام.خسته نباشین...مقدور براتون کارنامه قبولی هایه ارشد وزارت بهداشت رشته شیمی دارویی برایه سال گذشته رو بزارین?? این رشته از نظر بازار کار چطوره?? و اینکه ایا درسته ک در دانشکده داروسازی برگزار میشه??
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بازگشت به “مجموعه علوم آزمایشگاهی”
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 8 مهمان