خواهش ميكنم پاسخ بفرماييد

typing

خواهش ميكنم پاسخ بفرماييد

پستتوسط typing » چهار شنبه 21 تیر 1396, 9:51 am

با سلام و عرض ادب
كارشناس محترم من يك مقاله ISI نويسنده اول، چهار مقاله براي مجلات داخلي(ISC) نويسنده اول، سه مقاله نويسنده چهارم و سوم (براي مجلات ISC) و سه طرح تحقيقاتي مجري و يك طرح همكار و سه پوستر و يك سخنراني دارم چقدر شانس دارم تو مصاحبه قبول بشم؟ نمره پزوهشي ام چقدر ميشه؟
بسيار سپاسگزارم

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

Re: خواهش ميكنم پاسخ بفرماييد

پستتوسط کارشناس آموزشی » چهار شنبه 21 تیر 1396, 5:24 pm

سلام
اسم رشتتون رومشخص نکردید ولی سیویتون خوبه ونمرتون بالای30میشه

typing

پستتوسط typing » دو شنبه 26 تیر 1396, 7:05 am

با سلام و عرض ادب
كارشناس محترم من براي رشته مديريت اطلاعات سلامت امتحان دادم معدلم 18/89 بوده است . يك مقاله ISI نويسنده اول، چهار مقاله براي مجلات داخلي(ISC) نويسنده اول، سه مقاله نويسنده چهارم و سوم (براي مجلات ISC) و سه طرح تحقيقاتي مجري و يك طرح همكار و سه پوستر و يك سخنراني دارم .آيا به نظر شما من قبول ميشم؟ البته درصدهاي كتبي ام رو محاسبه نكردم. خواهش ميكنم اين بر اي من خيلي حياتي هست من چون شاغلم و چند مسئوليت رو به من پيشنهاد دادند ميخوام تصميم گيري كنم؟
بسيار سپاسگزارم

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » دو شنبه 26 تیر 1396, 5:58 pm

سلام
بله قبول میشید

kian

پستتوسط kian » دو شنبه 2 مرداد 1396, 10:46 am

با سلام و عرض ادب
من کارشناسی ارشد بیوشیمی آموزش محور هستم حدود شش مقاله isi نفر دوم و سوم، یک مقالهisi نفر اول و یک مقاله نویسنده مسول دارم.
یکی دو سال میشه درمورد رشته های مختلف دکتری وزارت علوم و بهداشت که میتونم شرکت کنم تحقیق میکنم اما نتیجه ای نگرفتم خیلی سردرگم ام بین تغذیه، بیولوژی تولید مثل و زیست فناوری پزشکی وزارت بهداشت یا سلولی مولکولی وزارت علوم گیر کردم ازطرفی باتوجه به اینکه پایان نامه نداشتم این احتمال وجود داره که تو درصورت راهیافتن به مرحله ی مصاحبه، ازین مرحله با موفقیت بیرون نیام
سوالم اینه
به نظر شما کارشناس محترم شانس قبولی من با توجه به آموزش محور بودن در وزارت علوم بیشتره یا بهداشت؟
دوما بازار کار کدوم رشته تغذیه، زیست فناوری، بیولوژی تولید مثل یا سلولی مولکولی بهتره؟
مهمترین سوال به نظر شما من دکترا شرکت کنم یا مجددا ارشد در یکی از رشته های وزارت بهداشت؟ مثلا ارشد تغذیه یا زیست فناوری پزشکی؟
خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید
سپاسگزارم

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » دو شنبه 2 مرداد 1396, 1:33 pm

سلام
امشال دیگه تغذیه رونمیتونید شرکت کنید وزارت علوم شانس بیشتری دارید-تغذیه و بیولوژی تولید مثل بهتره-دکتری بخونید بهتره البته میتونید همزمان ارشد ودکتری یک رشترو آزمون بدید

bandi

پستتوسط bandi » چهار شنبه 11 مرداد 1396, 6:46 am

با سلام. ایا دانشجوی محروم از شرکت در ازمون دکتری وزارت بهداشت، میتواند در ازمون دکتری امسال وزارت علوم شرکت کند. با تشکر

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » چهار شنبه 11 مرداد 1396, 6:31 pm

سلام
بله

bandi

پستتوسط bandi » جمعه 13 مرداد 1396, 3:42 pm

سلام. لطفا بهترین منابع دکتری فیزیولوژی جانوری وزارت علوم رو معرفی کنین. با تشکر

bandi

پستتوسط bandi » جمعه 13 مرداد 1396, 3:48 pm

باسلام. فردی که دوره ی لیسانس و فوق لیسانس خود رو در دوره ی روزانه تحصیل کرده، اگه بخواد توی کنکور سراسری برای قبولی توی رشته های پزشکی یا دندانپزشکی ثبت نام و پذیرفته بشه،بعد از قبولی در دوره روزانه باید شهریه بده یا نه. با تشکر

بازگشت به “دکترای تخصصی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 3 مهمان