سوال
سوال
سلام.خسته نباشید.چون رشته م پرستاری گفتین نمیتونم برا کنکور ارشد ژنتیک شرکت کنم و رشته مرتبطش بیو تکنولوژی.خواست بدونم اگه ارشد بیوتک بگیرم میتونم برا دکترا ژنتیک شرکت کنم؟ممنوم میشم از راهنماییتون.علاقه زیادی به زنتیک دارم برا ارشدم گفتین نمیتونم شرکت کنم، حالا نمیدونم چیکار کنم برا ارشد تغذیه بخونم یا بیوتک؟ کدوم آینده شغلیش بهتره؟لطفا راهنماییم کنید مرسی
سئوال : سوال
سلام. روزتون بخیر. من می خوام رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی شرکت کنم سوالات سالهای گذشته وزارت بهداشت را پیدا کردم ولی سوالات کنکورهای گذشته دانشگاه آزاد را پیدا نکردم. شما می تونین راهنماییم کنین که از کجا می تونم سوالات دانشگاه آزاد را پیدا کنم؟ ممنونم.
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: سوال
رشته مدیریت بهداشت آزاد میان رشته ایه سئوالات دانشگاه آزاد مجموعه مدیریتشو که بگیرید هرسال مشترکه کل سئوالات بجز بهداشتو پوشش میده که اونم راحته
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
کتابیرو بگیرید که تستهای ریاضی آمار خردوکلان ومدیریت آزادروترجیحا یکجا داشته باشه فقط مدیریت کافی نیست
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بله -نیازی نیست بگردید انتشارات دیگه هم چاپ کرده اند ولی مناسب نیست
سلام .من میخوام ارشد مامایی شرکت کنم .دوس ندارم آزاد باشه حتما باید دولتی قبول بشم اونم دانشگاه مشهد 0من کارمند بیمارستان تامین اجتماعی هستم تاره استخدام شدم .شهریور 90 هم فارغ اتحصیل شدم از دانشگاه دولتی مشهد .به نظرتون با توجه به اینکه میرم سرکار و تا آزمون ارشد وزارت بهداشت چیزی نمونده اگه بخونم قبول میشم .ممنون
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
الان برای شروع زمان خوبیه مامایی رقابت شدیده آناتومی یافیزیولوژی روهم یه فکری روش بکنید بدنیست
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
حتما انجام میدیم چشم
سلام. ببخشید به نضر شما ارشد نانوتک پزشکی شرکت کنم و برای دکتری بیوتک دارویی بخونم یا ارشد بیوتک شرکت کنم؟با توجه به اینکه تغییر رشته از ارشد نانوتک پزشکی به دکتری بیوتک دارویی سخته.واگر راه دومو برم میتونم همزمان در دو پژوهشکده نانو و بیو دارویی کار کنم؟ خیلی ممنونم
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
مهم قبولیه که قبولی نانوی ارشد هم راحتتره ازبیوتک راه خوبیه
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 20 مهمان