دارو سازی هسته ای
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: دارو سازی هسته ای
منبع فیزیک هالیدی هست طبق لینک زیر موسسه اشتباه نفرستاده اگرنمونه سوالی هست که درآن فیزیک هسته ای واتمی سوال داده بودند برای ما لطفا بفرستید تاماهم جزوه راتغییر بدهیم
http://www.mui.ir/?page=manabe%20azmoon ... cat=manabe
http://www.mui.ir/?page=manabe%20azmoon ... cat=manabe
-
immortalsunset
سوال : دارو سازی هسته ای
با سلام و خسته نباشید
من کتاب کروماتوگرافی و طبف سنجی دکتر شفیعی رو خوندم ولی تست های کروموتوگرافی کنکور 2 سال قبل رو مطالعه کردم ولی خیلی از سوالها کاملا نا آشنا بود و از این منبع نیومده بود ، آیا ویرایش های مختلفی از این کتاب وجود داره ؟ شما کتاب جایگزین و یا جزوه ای را پیشنهاد میکنید ؟
با تشکر
من کتاب کروماتوگرافی و طبف سنجی دکتر شفیعی رو خوندم ولی تست های کروموتوگرافی کنکور 2 سال قبل رو مطالعه کردم ولی خیلی از سوالها کاملا نا آشنا بود و از این منبع نیومده بود ، آیا ویرایش های مختلفی از این کتاب وجود داره ؟ شما کتاب جایگزین و یا جزوه ای را پیشنهاد میکنید ؟
با تشکر
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
نه 2تا رفرنس معرفی شده - کتاب دکتر حسن زاده خیاط انتشارات دانشگاه مشهد یا کتاب دکتر صلاجغه کروماتوگرافی وطیفسنجی هم داره ولی ازمنابع معرفی شده سوال میاد
-
immortalsunset
سوال دارو سازی هسته ای
با سلام من رشته کارشناسی ارشدم بیوشیمی هستم.بک سوال تقریباً غیرمرتبط با کنکور دکتری داشتم ممنون میشم راهتمایی کنید.آیا فارغ التحصیلان رشته داروسازی هسته ای با مدرک کارشناسی ارشد غیر مرتبط پروانه فنی داروخانه دریافت میکنند ؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بله میتونند پروانه دریافت کنند فقط موقع بهره برداری مسئول فنی هم باید معرفی کنند
-
immortalsunset
سوال
سلام و خسته نباشین،میخواستم بدونم بدونم توی سالهای اخیر محل برگزاری آزمون دکتری داروسازی کدوم یک از دانشگاه های تهرانه؟آیا در طول سالها تغییری هم کرده؟خیلی ممنون
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
معمولا یادانشکده پزشکی شهید بهشتی یا دانشگاه ایران - احتمال تغییرهم هست
-
immortalsunset
سوال: مصاحبه
با سلام و خسته نباشید، با تشکر از راهنمایی های مفیدتون، سوالی از خدمتتون داشتم
من برای مصاحبه آزمون داروسازی دعوت شدم میخواستم بدونم تو مصاحبه معمولا چه سوالاتی پرسیده میشه؟ و آیا مصاحبه به زبان انگلیسی هم هست یا نه؟ اگر هست چه بخشهایی از اون؟
خیلی متشکرم
من برای مصاحبه آزمون داروسازی دعوت شدم میخواستم بدونم تو مصاحبه معمولا چه سوالاتی پرسیده میشه؟ و آیا مصاحبه به زبان انگلیسی هم هست یا نه؟ اگر هست چه بخشهایی از اون؟
خیلی متشکرم
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بهتره به دانشکده های داروسازی (شهید بهشتی وتهران) مراجعه کنید ومستقیما نظراساتید رادراین زمینه جویا شوید یابا دانشجوهای این رشته که نظر اساتیدشونو که اعضاءبورد هستند بپرسید
-
pegah_radmher
Re: دارو سازی هسته ای
سلام خسته نباشید
مرسی بابت سایت مفیدتون
من دانشجوی کارشناسی شیمی دارویی هستم میخواستم بدون امکانش هست من تا زمانی که فوق لیسانس شیمی دارویی رو بگیرم قانون شرکت در تخصص داروسازی هسته ایی واسه بچه های شیمی حذف بشه؟
اصلا خود شیمی دارویی از نظر بازار کار رشته خوبی هست؟ارزش وقت گذاشتن و ادامه دادن رو داره؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
مرسی بابت سایت مفیدتون
من دانشجوی کارشناسی شیمی دارویی هستم میخواستم بدون امکانش هست من تا زمانی که فوق لیسانس شیمی دارویی رو بگیرم قانون شرکت در تخصص داروسازی هسته ایی واسه بچه های شیمی حذف بشه؟
اصلا خود شیمی دارویی از نظر بازار کار رشته خوبی هست؟ارزش وقت گذاشتن و ادامه دادن رو داره؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 7 مهمان