مشاوره
Re: مشاوره
سلام
لازمه همه کتابا را کامل بخونم. از الان تا کنکور 93 با وجود کارورز بودنم وقت کافی برا خوندن منابع دارم؟ جزوه ها چه مزیتی دارن ؟
لازمه همه کتابا را کامل بخونم. از الان تا کنکور 93 با وجود کارورز بودنم وقت کافی برا خوندن منابع دارم؟ جزوه ها چه مزیتی دارن ؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب : مشاوره
بله میتونید جزوات هم کامل هستند وخلاصه مزیتشان روی حذف مطالب اضافه وداشتن تست ونکته هست
حالا توصیه شما به من که اتاق عمل خوندم و کارورزم وتا خرداد یا تیر تمام میکنم و میخوام بیو حتما تهران قبول شم چیه؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: مشاوره
اگر براتون امکان داشت کلاسهای موسسه را که برای بیوتک از تیرماه شروع میشه شرکت کنید که خیلی جلومیافتادید چون حجم کتاب ها زیاده وهمه کتابهای معرفی شده باید خونده بشه
از جواب سوالتون متشکرم برای من بیشتر اینده شغلی مهمتر است تا شانس قبولی میخواستم بدونم اینده اناتومی بهتراست یا نانو تکنولوزی بزشکی لطفا راهنماییم کنیند ممنونم
من شیرازم و کلاسای بیو شیراز برگزار نمیشه. یعنی توصیه شما اینه که کتابا رو بخونم وجزوه نخونم؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب طیبه:
میشه گفت کدوم بهتره هرکدوم مزایای خودشو داره برای ادامه تحصیل دکتری وهیئت علمی شدن آناتومی بهتره ، نانو تکنولوژی چون رشته جدیدیه جا برای پیشرفت درآینده داره
جواب Elham6929:
اگر وقتتون آزاده کتاب بخونید بهتره اگر شاغل هستید و تمام وقت نمیتونید بخونید جزوات بهتره
میشه گفت کدوم بهتره هرکدوم مزایای خودشو داره برای ادامه تحصیل دکتری وهیئت علمی شدن آناتومی بهتره ، نانو تکنولوژی چون رشته جدیدیه جا برای پیشرفت درآینده داره
جواب Elham6929:
اگر وقتتون آزاده کتاب بخونید بهتره اگر شاغل هستید و تمام وقت نمیتونید بخونید جزوات بهتره
تقریبا یه سال وقته خوبیه به نظرتون برا خوندن کتابا؟ شما گفتید مشاوره رایگانه اما من شیراز مراجعه کردم مثل اینکه پول میگیرند.
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بله وقت خوبیه
مدیریت نمایندگی هر شهر مستقله وتصمیم با خودشونه شما ازتهران کل مشاوره هاتونو بگیرین
مدیریت نمایندگی هر شهر مستقله وتصمیم با خودشونه شما ازتهران کل مشاوره هاتونو بگیرین
الان میکروب جاوتز ومورای و واکر را دارم ویکی از بیولوزی ها رو و زبانا وبیوشیمی من الان که کاروزم کدوما را بخونم بهتره با وجود وقت ازاد کمی که دارم؟
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 14 مهمان