داروسازی هسته ای گرایش فارماکولژی
داروسازی هسته ای گرایش فارماکولژی
سلام من امسال داروسازی هسته ای شرکت کردم با امتیاز150 مجاز نشدم
بنظرتون دوباره امتحان دادن این رشته کار درستی است؟اگه بخام دوباره بخونم روزی چند ساعت برای یکسال خوبه تا با رتبه بالای170 قبولشم؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: داروسازی هسته ای گرایش فارماکولژی
وزارت بهداشت امتحان بدید که بهتره چون فاصله تاسال بعد زیاده بین پروتئومیکس،نانو ومهندسی بافت یکیشوآبان ماه میتونید آزمون بدید
-
chem.modares
با سلام
من می خواستم به این دوست عزیر یه چیزی رو یادآور بشم منم امسال نمره ام 147 شد ولی دعوت نشدم البته این نمره با احتساب اصلاحیه ها بود ولی اینا اصلا اصلاحیه رو در نظر نمی گیرند اینو بچه هایی که پارسال امتحان دادن می گفتن حالا کارنامه ها میاد معلوم میشه. ولی من یکی از دوستام پارسال بانمره 141 ساری قبول شد منظورم اینه که دلیل رد شدن ما لزوما بودن نمره های بالاتر نبوده عوامل دیگه هم دخیل بوده.
بعد یه چیز دیگه آزمون در این سطح چه جوری باید این قدر سوال اشتباه و از اون بدتر پاسخنامه اشتباه داشته باشه. در هر صورت انشالله سال بعد تو یه آزمون کاملا سالم موفق باشین.
من می خواستم به این دوست عزیر یه چیزی رو یادآور بشم منم امسال نمره ام 147 شد ولی دعوت نشدم البته این نمره با احتساب اصلاحیه ها بود ولی اینا اصلا اصلاحیه رو در نظر نمی گیرند اینو بچه هایی که پارسال امتحان دادن می گفتن حالا کارنامه ها میاد معلوم میشه. ولی من یکی از دوستام پارسال بانمره 141 ساری قبول شد منظورم اینه که دلیل رد شدن ما لزوما بودن نمره های بالاتر نبوده عوامل دیگه هم دخیل بوده.
بعد یه چیز دیگه آزمون در این سطح چه جوری باید این قدر سوال اشتباه و از اون بدتر پاسخنامه اشتباه داشته باشه. در هر صورت انشالله سال بعد تو یه آزمون کاملا سالم موفق باشین.
میشه راجه به این سه مورد رشته ای که گفتین بگین چه درسایی برای امتحان می خواد رشته من شیمی الی در ارشد بود ممنون میشم واسم اطلاعاتی بدین
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
دفترچه زیر رادانلود کنید بازسوالی بود درخدمتیم
http://mui.ir/download/daftarche/PhD_91-92.zip
http://mui.ir/download/daftarche/PhD_91-92.zip
-
royapirahansiyah
Re: داروسازی هسته ای گرایش فارماکولژی
سلام به chem.modares و abr
منم امسال میخوام داروسازی هسته ای شرکت کنم اما با توجه به امتیاز های شما من کلی ناامید شدم
میشه ایمیلتون رو واسم بذارید تا باهاتون تماس بگیرم چند تا سوال داشتم اینکه سرفصل های مهم چی ها هستن؟
روزی چند ساعت درس میخوندید چطوری درس میخوندید که این امتیاز ها رو گرفتید و خیلی سوال های دیگه......
royapirahansiyah@gmail.com
منم امسال میخوام داروسازی هسته ای شرکت کنم اما با توجه به امتیاز های شما من کلی ناامید شدم
میشه ایمیلتون رو واسم بذارید تا باهاتون تماس بگیرم چند تا سوال داشتم اینکه سرفصل های مهم چی ها هستن؟
روزی چند ساعت درس میخوندید چطوری درس میخوندید که این امتیاز ها رو گرفتید و خیلی سوال های دیگه......
royapirahansiyah@gmail.com
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان